To točenie máp, tak s tým totalne nesuhlasim, nakoľko by sa EZ mohlo rozpustiť so zopár hračmi podľa mna.. Vystvoriť nejaký iný server a tam to točiť, popripade zmeniť nejaký malo hraný server na taký " s točiacimi sa mapami" to už nie je take zle.
A dalej. FY/AWP/GG.. na to potrebuješ adminov, aktívnych adminov a nie takých že si chce rozširiť/získať prava na čo najviac serverov a po týždni na to kašle.... Bol som tu adminom aj na AWP (niesom si istý či aj na gg takže tiško :D) a možem povedať že polovica ľudí čo sa na ten server napojí maju WH/AB popripade nejake ostatné shity. Ale zopár ľudi na tie servery chodi. Možno menší problem je v tom, že na taký server ti malo kto kupi VIP čiže by bolo EZ v strate pravdepodobne.
Možno kebyže tam bola dajaká vychytávka to by bolo ine :P (nejaké sentry guny, popripade na zmysel cod akurat bez levelovania: Na začiatku by bolo na vber veľa postav s roznymi schopnosťami - abhop (obmedzeny speed + TMP), low gravity, double/triple jump..) Neviem, podľa mňa klasických serverov je až príliš, ale najsť taký ktorý sa odlišuje od ostatných je dnes ťažké.
A BB.. :D No čo k tomu dodať :D to znova budu všetci písať jak moc to chcu, a po týždni tam budu hrať max 3-4 hrači.
Osprvedňujem sa že to je písane tak nezrozumiteľne ale nezabudajte aký strašný autik som