Zdravím.
Hmm, ako písal FlameS v prispevku, je najpravdepodobnejšie že tento portál pomaly ale iste končí... Je mi to strašne ľúto nakoľko som tu zažil snáď najlepšie chvíle čo sa cska týka..
Ale je tomu na vinne to že ľudia tuto hru prestávaju hrať alebo to že starostlivosť o servery sa znižila o čosi?
Áno, samozrejme.. Je to stará hra, veľa ľudí prešlo na novšiu verziu, zmenili hru, alebo skratka prestali hrať. Ale práve to by vás malo dohnať k tomu, sem naplašiť každého jedného hráča, ktorí blúdi serverami a poskytnúť mu miesto, kde keď zapne csko, namieri ako prvé.. Kde bude volať kamarátov, alebo len známych..
Ale kurňa robíte vy pre to niečo? Áno, beriem.. Poskytovanie serverov, a veci okolo toho chápem.. Sice nemam ani poňatia koľko veci tam je ale ok.. Ale AT čo? Áno viem, sú prázdniny, aj to chápem, nakoľko som tu ako admin mohol pôsobiť.. Ale v takejto situácii ako je teraz si dovolíte
toto? Presne týždeň ubehol od posledného nahlásenia cheatera (po kvantite hráčov, 2. najväčší problém) a nikto na to ani neodpovedal? to ako vážne? Kebyže ja prídem na nejaký nový portál, nahlásim niekoho a takto bez povšimnutia to ostane týždeň, tak na ten pportál kašlem. Jedna vec je aktivita na serveroch, ktorá tiež neni nejaká extrémna (vravím z mojho uhla pohľadu, server DD2), ale druhá vec je nájsť si 10-15 minut a kuknuť si demo. Ja neverím že si tu chvíľu nenájdete...
Toto je skôr moj názor na to, čiže netreba to brať že to musí byť 100% spravne... Ale ako načo ste nahodili nový server ked už teraz mate problém ustražiť a starať sa o tie čo máte? Nevravím kebyže to je nejaký server, nenáročný na ustráženie... Ale hento, TTT či jak sa to volá? Tam jak pride banda kidikov tak to je v prdely ale že úplne... Áno admini tam prvé dni boli, ale hlboko pochybujem že po takých 2-3 týždňoch by boli aktívni ako na začiatku.. Mali by ste radšej venovať viac pozornosti serverom ktoré máte teraz, a nie to ešte pridávať si robotu ktorú na 99% nebude zvladzať..
Po ďalšie.. Vy si možno poviete.. Prídem sem tam na server, keď sa prišťastí zabanujem hráčá, a mám po robote... Ale admin by mal na servery nahadzovať takú tu pohodičkovú atmosferu.. Príde nejaký chlapec, pripojí sa na server, vidí že sa ľudia rozprávajú taak skôr či neskôr pripojí... Nastane nejaký problém, alebo sa pripojí faggot jak ja, tak admin to nejako vyrieši... A nie že prídem na server, 1-2 cheateri, 5 detí čo hučí do mikrofonu (info ale aj kopec dalších sračiek čo otravuje každeho hrača..), 3 egoisti jak ja čo vyprovokuju skoro každeho, hrstka hráčov, ktorí keď celú tuto zberbu uvidia tak sa po chvíli odpoja, a zväčša 0 adminov.
(po dlhešje dobre píšem prispevok takeho typu, a už s am nechce rozmýšľať nad tým zaverom tak napíšem viac menej čo ma jak prvee napadne..)Ja nechcem vás nejako nazlostiť, uraziť, babrať sa do roboty, alebo ja neviem čo
.. Alee, system akým sa riadi tento portál, je podľa mňa uplne ale že úplne úplne na hovno.. Jediné čo si týmto prístupom robíte je, že si odohnavate nových hračov, nič viac... A ak chcete ešte aspoň trošku obživiť tento portál tak by ste s tým mali začať neičo seriozne robiť, lebo už neostava mnoho času podľa mňa...