Zombie #1
81.0.217.179:27252
zm_cpl_mill_kamp
1/32
COD:MW #1
81.0.217.177:27381
de_dust2
1/10
1v1 ARENA #1 NOVÉ
82.208.17.105:27194
am_redline_kat
0/32
Mirage Only #1
82.208.17.109:27133
de_mirage
10/16
FFA DM Mirage #1
82.208.17.101:27632
de_mirage
13/21
Retakes #1
82.208.17.101:27969
de_mirage
0/11
Mirage Only #1
82.208.17.49:27868
de_mirage
0/14
FFA DM Mirage #1
82.208.17.59:27635
de_mirage
0/14
Surf Easy #1
82.208.17.49:27086
surf_beginner
0/11
TeamSpeak 3
ts.epiczone.sk
2/250
Online hráčov: 30

Čítať tému

Taká vec, nad ktorou sa oplatí zamyslieť (zvlášť AT a Dark..)
#128-08-2017 22:09
Zdravím.
Hmm, ako písal FlameS v prispevku, je najpravdepodobnejšie že tento portál pomaly ale iste končí... Je mi to strašne ľúto nakoľko som tu zažil snáď najlepšie chvíle čo sa cska týka..

Ale je tomu na vinne to že ľudia tuto hru prestávaju hrať alebo to že starostlivosť o servery sa znižila o čosi?
Áno, samozrejme.. Je to stará hra, veľa ľudí prešlo na novšiu verziu, zmenili hru, alebo skratka prestali hrať. Ale práve to by vás malo dohnať k tomu, sem naplašiť každého jedného hráča, ktorí blúdi serverami a poskytnúť mu miesto, kde keď zapne csko, namieri ako prvé.. Kde bude volať kamarátov, alebo len známych..

Ale kurňa robíte vy pre to niečo? Áno, beriem.. Poskytovanie serverov, a veci okolo toho chápem.. Sice nemam ani poňatia koľko veci tam je ale ok.. Ale AT čo? Áno viem, sú prázdniny, aj to chápem, nakoľko som tu ako admin mohol pôsobiť.. Ale v takejto situácii ako je teraz si dovolíte toto? Presne týždeň ubehol od posledného nahlásenia cheatera (po kvantite hráčov, 2. najväčší problém) a nikto na to ani neodpovedal? to ako vážne? Kebyže ja prídem na nejaký nový portál, nahlásim niekoho a takto bez povšimnutia to ostane týždeň, tak na ten pportál kašlem. Jedna vec je aktivita na serveroch, ktorá tiež neni nejaká extrémna (vravím z mojho uhla pohľadu, server DD2), ale druhá vec je nájsť si 10-15 minut a kuknuť si demo. Ja neverím že si tu chvíľu nenájdete...

Toto je skôr moj názor na to, čiže netreba to brať že to musí byť 100% spravne... Ale ako načo ste nahodili nový server ked už teraz mate problém ustražiť a starať sa o tie čo máte? Nevravím kebyže to je nejaký server, nenáročný na ustráženie... Ale hento, TTT či jak sa to volá? Tam jak pride banda kidikov tak to je v prdely ale že úplne... Áno admini tam prvé dni boli, ale hlboko pochybujem že po takých 2-3 týždňoch by boli aktívni ako na začiatku.. Mali by ste radšej venovať viac pozornosti serverom ktoré máte teraz, a nie to ešte pridávať si robotu ktorú na 99% nebude zvladzať..

Po ďalšie.. Vy si možno poviete.. Prídem sem tam na server, keď sa prišťastí zabanujem hráčá, a mám po robote... Ale admin by mal na servery nahadzovať takú tu pohodičkovú atmosferu.. Príde nejaký chlapec, pripojí sa na server, vidí že sa ľudia rozprávajú taak skôr či neskôr pripojí... Nastane nejaký problém, alebo sa pripojí faggot jak ja, tak admin to nejako vyrieši... A nie že prídem na server, 1-2 cheateri, 5 detí čo hučí do mikrofonu (info ale aj kopec dalších sračiek čo otravuje každeho hrača..), 3 egoisti jak ja čo vyprovokuju skoro každeho, hrstka hráčov, ktorí keď celú tuto zberbu uvidia tak sa po chvíli odpoja, a zväčša 0 adminov.

(po dlhešje dobre píšem prispevok takeho typu, a už s am nechce rozmýšľať nad tým zaverom tak napíšem viac menej čo ma jak prvee napadne..)Ja nechcem vás nejako nazlostiť, uraziť, babrať sa do roboty, alebo ja neviem čo
.. Alee, system akým sa riadi tento portál, je podľa mňa uplne ale že úplne úplne na hovno.. Jediné čo si týmto prístupom robíte je, že si odohnavate nových hračov, nič viac... A ak chcete ešte aspoň trošku obživiť tento portál tak by ste s tým mali začať neičo seriozne robiť, lebo už neostava mnoho času podľa mňa...
#228-08-2017 22:34
No to b som nebol ja kebyže dačo nedopisujem.. Pravdupovediac píšem to druhykrát lebo prv sa mi to zmazalo, fak..No ale teraz to napišem asi kus stručnejšie ako prv...

Ja netuším, čo sa vnútry AT deje.. (to bude veden skor tak na darka.. Poprípade ghetta, ale xst.. ja neviem jak to tam mate podelene, furt som z toho bol v riti :D) Ale vedomujete si že postupne tento portal opúšťaju admini ktorí nemali v hlave nasrate, a bol na nich spoľach? A miesto toho tu naberate ľudí, ktorých keď niekto spojil pred rokom s právami tak to bol maximalne tak pokus o vtip? Ako ja neviem čo sa tam deje, ake vzťahy vnutry AT panuju a tak.. Ale kurňa, podľa mňa to v pohode neni..


Znova..
Všetko je to len môj názor, nič viac.. Jediné čo od váš chcem, zvlášť od tých čo sa to priamo dotýka, nech nad tým aspoň trocha pouvažujú....

Have a nice day EleGiggle
#328-08-2017 23:26
Ďakujem za názor, súhlasím že AT potrebuje určité zmeny.

Čo sa týka nového serveru - momentálne čakám na prijatie do serverlistu, aby malo nejaký význam sa snažiť to rozbehnúť. Nemožno očakávať, že server bude plný pár dní po jeho vzniku. S týmto serverom bolo dosť práce, preto sa určite nestane, že ostane prázdny.

Okrem toho, je pravda že udržiavanie portálu sa v prvom polroku tohto roka zanedbávalo. Bol to aj následok toho, že ja som nemal skoro vôbec čas a CannabiS ukončil jeho činnosť na tomto portáli. Teda ho už nikto "neviedol".
EZsk ale určite nespeje ku koncu - servery i naďalej neustále aktualizujem, opravujem chyby, i mením, optimalizujem a opravujem backend veci, ktoré si veľakrát ani nevšimnete. Bohužiaľ už starú dobrú 1.6 nehraje toľko ľudí, ako pred pár rokmi. Ďalšie vylepšenia a updaty nie je problém zrealizovať, ale potrebujem hlavne nápady. Vždy pred updatmi si čítam sekciu na návrhy, takže mi určite pomôže, ak svoj nápad napíšete tam.

Momentálne prebieha výber nového CHH, takže o porušenie pravidiel sa bude mať kto starať.
#428-08-2017 23:43
"Áno, beriem.. Poskytovanie serverov, a veci okolo toho chápem.. Sice nemam ani poňatia koľko veci tam je ale ok.." - ano, tomu chápem... A vždy si mal v tomto u mňa rešpekt že to zvladaš.. Napisal som to tak lebo neviem ako sa tie veci volaju a už vobec načo slúžia..

Ale mne neide ani tak o technické veci. V tých EZ aspoň podľa mňa napreduje pred oveľa väčšími portálami.. Všade je všetko prehľadne, a žiaden update (teda aspoň na serveroch ktoré som hraval a hravam) nebol zbytčný, praveže vždy tu hru zlepšil.

Mne ide skôr o tie veci týkajúce sa AT.. Z mojho pohľadu (opakujem sa.. na serveroch, na ktorých hravam) je AT uplne na nič.. Aktivita 0. To je podľa mňa ten najväčší kameň urazu..
#529-08-2017 00:01
Ja sa snazim, keď mám čas chodiť na servery, hlavne sa snažím rozohrať Furien, ktorý zbožňujem iba na Ez. Budem sa snažiť pokiaľ pobeží tento portál. Tod je vše..
#630-08-2017 05:28
No a hlavně je to třeba těm hráčům nějakým způsobem dát i vědět, o každé maličkosti například. Více novinek psát, dělat možná i nějaké akce, zveřejňovat na fb, yt. Ono větší nejmenované portály (všichni víme které myslím) už novinky ani nepíšou. Updaty nedělají..sotva za rok jeden. Proč? Oni to už nepotřebují, lidi tam hrajou a ačkoliv si na roční updatování serverů stěžují, zůstanou tam. Museli přesvědčit tolik lidí, stále se o něco starat, dávat lidem vědět a teď mají pohou..a přesně takovou cestou se musely ty portály dostat tam, kam teď jsou, nehledě na umírající komunitu..nikdy neumře úplně, ale ti lidi určitě nezůstanou někde, kde to vypadá takto. Kdyby hráči viděli že se děje něco na serverech, i webu hlavně, nebo třeba i nový web, začali by tu chodit a volat kamarády. Jakožto hráč zombie na ez.sk (což je jediný mod který tu ještě hraju), musím říct že nechcu aby to tu padlo..ale určitě to ktomu směřuje. Ono člověk si řekne že by neměl porovnávat někoho, nebo něco s někým/něčím jiným..ale tak uvedu příklad, už jsem to zmiňoval minule a jiný takový portál neznám asi. Koukněte třeba Mix-Arenu, minimálně 4-5 novinek za měsíc, měsiční updaty na webu a serverech a to to tam dělá z 90% jediný člověk který chodí i do práce. Takový přístup který tam běží sleduju už dlouho a líbí se mi. Takto to tu běželo taky, ale teď?
Úplný opak. Proto říkám..nic není nemožné a i když se někdy zdá, že deagle je nato sám a čas nemá, vše dá..občas i kolektivně možná pracovat. Pokud by si našel čas a chuť a popřípadě i podobného člověka...bylo by to super. Ovšem v současné situaci to směřuje spíše ke krachu, nebo ke spojení s něčím, aby to nekrachlo a postupné pokusy o nalákání, které už vypadají že už fakt nevíte co dělat. Názorným příkladem je trojskok na furienu, nebo ty fire bullets či co to je..to ještě chápu, ale trojskok?!. Hrával jsem tu 3 roky, byla by to fakt škoda to tu zavřít. Ukažte ostatním že nato ještě furt máte a nechcete skončit jako "Teamspeak portál" :) Upravil Ruzaki dňa 30-08-2017 05:35
#730-08-2017 18:40
Ano je to pravda už tu nikto pomaly nehrava neviem z akeho asi dovodu ale ja som to prestal hravat lebo sa nebanuju vip hraci :(
FOJTEK
#830-08-2017 18:46
Fojtek, to je lož.. VIP hráči nemajú žiadnú väčšiu moc ako hráči.. Vip hráči sa takisto banujú ako normální hráči. Viz. žiadosť o Unban
Nebuďme rasisté! Buďme jako Mario: italský instalatér, který byl stvořen Japonci. Mluví anglicky, skáče jako černoch a mince sbírá jako Žid!

Prihlásenie





Nie si zaregistrovaný? Vytvoriť účet

Náš Discord

Anketa


Za ktorú postavu hráš na našom Zombie serveri najčastejšie?


Terminátor
28%

Hannibal
30%

Umbrella Force
16%

Strike Force
17%

Phantom Slayer
3%

Shadow Slayer
6%

Hlasy: 64
Len prihlásení môžu hlasovať.
Začiatok hlasovania: 26.02.2024

Archív ankiet

Online na webe

Hostí Online: 21
Užívateľov Online: 0

toxo CS2 SA CS2 Cheathunter 4 hod
Darkdeagle Majiteľ 4 hod
DaBis 4 hod
TheReaper Sponzor Hl. CS Admin 5 hod
Gujandr 5 hod
siko CS2 Admin 6 hod
Warrior1 CS 1.6 Admin Roka 2023 CS 1.6 Server Admin CS 1.6 Cheathunter 6 hod
Happynek CS:GO Admin Roka 2023 Legenda - CS 1.6 Admin 6 rokov TeamSpeak Admin CS 1.6 Admin Roka 2019 Hl. CS2 Admin Vedenie 7 hod
ketamine Sponzor CS 1.6 Admin 7 hod
Abno 8 hod

Registrovaní užívatelia: 6,760
Najnovší užívateľ: Gliky
TOPlist