1) nickname: pavel
2) na serveru hraji denně 2 hod a někdy i více - jsem aktivním hráčem a na tomhle portálu už hraji nejméně 2-3 roky.
3)Hlásil jsem nějaké hráče, ale to už dávno tak před pár lety.
4)Zkušenosti moc nemám, ale rád se to naučím nebude to těžké. Všechno je jednou poprvé :-D
5) Csko hraji snad 5 let - 2150 nahraných hodin a to jen na Steamu.
6) Nějaké ty bany za nadávky :-D ale jestli dostanu admina, tak si budu dávat pozor ... - ( nemůžu najít ten ban v banlistu...)
# 1 "pavel" 1347 STEAM_0:1:102056679 0 00:07 57 0
7)http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=playerinfo&player=318584 snad to je ono...hodněkrát jsem si měnil jména :-D
8)SteamID je v bodě 6 a nickname na serveru: pavel
9)Nemám mikrofón,ale myslím si, že by to němělo nijak vadit...CSko hraju pro zábavu a na serveru budu aktivní pořád.
10) TS3 nepoužívám
11) 17 let, 4.1.2000
12) Mám bohaté zkušenosti s CSkem, jelikož už to hraju nějaké ty roky...Na serveru se budu snažit aby tam nehrali cheateři nebo neslušní hráči apod. Moc adminů tam nechodí aktivně, tak si myslím, že by jste mě mohli dát admina :-D.
13) Jmenuju se Pavel je mi 17 rád hraju na kompu CSko , Wotko atd..:D
Rád chodím ven , sportuju :DD Rád pomůžu na serveru jako admin, tak snad mi to výjde :D Nevím co bych o sobě víc napsal spíš jde o to jestli budu prospěšný pro server. :-D budu se snažit! :-D
14) 2150 hodin nahraných na Steamu.
15) Budu rád když mě vemete rád se všechno sám naučím chce to jen nějakou tu praxi :-)
Přeji hezký zbytek dne