Ahoj chci se zeptat, proč když si změním jméno z[CRASH]Devlna[A1]~Devl, že se mi zrušíVIPco mam a nemůžu si ho aktivovat. Byl by sem rád kdyby jsem mělVIPaji když si změním jméno. Děkuju
Nejsem černej. Nejsem rasista ! Nejsem teplej. Nejsem žid. Ale řeknu ti co jsem !Tvoje noční můra !
VIP sis zakoupil na jedno jméno, na které ti bude fungovat. Tak to mají všichni .Jediné řešení je zakoupit si vip i na druhý nick .
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN
Ja tomu trošku nerozumiem pretože aj ja mám vip na všetkých serveroch na meno joyo alebo joyo-skiller-d a mne to funguje aj s tým čo mám pred menom takže ja tomu trochu nechápem prečo jemu to nejde:D
Ty máš vip na Joyo a hraješ i pod nickem Joyo-skiller-d (Takže z toho plyne, že to joyo je hlavní a musí být použito v tom jméně. ) Crashdevl použil jen půlku toho nicku co je jako primární, čili to dělá chybu.
Zkus [A1]~[CRASH]Devl, myslím, že ti to půjde.
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN