Takže zdravím celý Epiczone-TEAM.
1) Nick na serveru -
Fall
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) -
vrátil som sa ale moja no liferska aktivita sa nezmení :) takže 2-5 hod :)
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE) - Niečo som už nahlasil dnes a ešte možno aj nahlásim alebo napíšem adminovi :)
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) -
Takže bol som už adminom na tomto portáli na Furien a COD ale smajlo mi zobral práva lebo ma tam hrešil za to že som kickol iných adminov ktorý sa tam hádali.... potom som bol ešte akademik na GS ale po čase ma to omrzelo tak mi zobral akademika...
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - hrám ho už 3-5 rokov nepametám presne :D
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) -
tak ten ban dostal môj brat za ab wh či čo mal.. ja som potom poslal sms na unban není to žiadna výhovorka :D VALVE_0:0:1000625431, dúfam že to tentokrát nebude vadiť
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype apod. -
STEAM_0:0:83592894 a môj steam link: http://steamcommunity.com/profiles/76561198127451516/
8) Funkční mikrofón (ANO/NE) -
Ano
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Jméno )
už som tam dlho nebol ale nemám problém tam ísť :)
10) Věk a datum narození -
23.9.2001
11) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu -
Tak myslím si že svojim no liferským životom by som mohol dávať pozor skoro každý deň na hráčov ako minule bol som 1 s najaktivnejších adminov a dúfam že ak ma prijmete znova tak budem ešte viac prospešní pre server
12) Něco o sobě (rozepiště se) -
Ahoj! Volám sa Kevin mám 15 rokov žijem v Bratislave chodím posledný rok na Základku a mám v pláne ísť na obor mechanik počítačových sieti Mám len 3 koníčky hranie hier,kukanie anime a chodiť sa von zabaviť
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu -
164 hodín.
Tak to je všetko dúfam že dostanem sa znova do teamu.
-Fall
Nezabudnite že viem kde všetci bývate
Say Hello!