[quote]
SKYF napísal:
1) Nick na serveru
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách)
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů (ANO/NE)
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpište jejich názvy, ani odkazy na web)
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)
7) Odkaz na Váš profil v HLSTATS:X
8) SteamID a SteamNick, popřípadě skype apod.
9) Funkční mikrofón (ANO/NE)
10) Navštěvuji TS3 (ANO/NE + Jméno )
11) Věk a datum narození
12) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu
13) Něco o sobě (stručný popis)
14) Kolik máte nahraných hodin na steamu
1) SKYFcz
2) Hraji pouze o víkendu ( kvůli škole -> Internát ) tak 3-4 hodiny...
3) Občas jo.. Minulý víkend byl na Zm serveru cheater jménem MrsJolanda (nebo tak nějak)
4) Mám zkušenosti (byl jsem 2x Admin na JB serveru [portál byl uzavřen], 1x na furien serveru [portál byl uzavřen], 2x na Public serveru [portál byl uzavřen]...) (naposledy adminem před rokem)
5) Counter strike 1.6 hraji přibližně okolo 10ti let... (jako 7mi letý "harant" jsem hrál pouze s botama....), Nejsem moc "skilla" CSko hraji jenom pro potěšení a srandu, ale občas se mi i něco povede uhrát
6) Ban jsem jednou a to byl důvod : fr... <--- Bylo to ale prý nedorozumění... dostal jsem unban hned za 5 minut...
7) http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/hlstats.php?mode=search&game=cstrike&st=player&q=SKYFcz
8) Steam ID (nechce mi konzole uznat jakýkoliv příkaz... ani kill na mé založené hře s Botama + Boty taky mi nejdou přidat pomocí konzole...). Steam ale mám : http://steamcommunity.com/profiles/76561198149360075/ (Steam CSko jsem si koupil nedávno...)
9) Ano, mám funkční mikrofon
10) Bohužel nenavštěvuji..., ale můžu si ho založit....0:) , + mám skype : matesborec2, a YT kanál : SKYF CZ (jenom pro zajímavost)
11) Věk : 17 , Datum narození : 17.11.1999
12) Zkušenosti s Adminováním mám... Snažil bych jsem se tam trošičku spacifikovat hráče na serveru (sprostá mluva, psaní, vyjadřování), Už mě to totiž dost vadí... Mám tam koupené EVIP, ale Ti hráči mi ten požitek trošku kazí + O víkendu, kdy se vracím ze školy a jdu na server tak tam není skoro nikdy žádný admin o víkendu..., proto bych se chtěl stát Adminem na Zm serveru... :) (Omlouvám se za chyby, ale jsem dysgrafik).
Hodně lidí na serveru a na YT ( kde natáčím videa z EpicZonu ) říkalo, že bych to mohl zkusit po asi 3 letech hraní na EpicZonu...
13) Ahoj, Jmenuji se SKYFcz a je mi 17 let...
Studuji Veterinární školu v Třebíči a jsem pohodový chlapík, co se chce jenom pobavit na CSku s kamarády. Hru neprožívám, ale dost mi vadí, když tam hráči začnou spamovat --> (Tvoje máma, kkt, kkt, atd...), proto bych jsem se chtěl stát adminem... Byl bych rád, kdyby se to povedlo, ale nefunguje mi konzole a tak Vám zde nemohu předložit Steam ID...Pochopím, když mě nepřijmete, ale chtěl jsem to alespoň zkusit + Byl bych rád, kdyby jste se vyjadřovali slušně a klidně (Jsem dxsgrafik dal jsem si na této žádosti hodně záležet...)
14) Zatím jenom 68.. (Koupil jsem si ho nedávno... Nonsteam jsem hrál už od 7mi let... []Boti[] )
----------------------------------------------------------------
Děkuji SKYFcz...
YouTuber