Podmienky všetky spĺňam okrem tej že žiedne bany na portále ... tak ked už som tu asi rok s týmto portálom bany sa nazbierajú ... :/
1) Nick na serveru - thkill88 - pwNed^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) - 3-4 hodiny ...
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) - no je ich dosť :D takže áno :)
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech - nikdy ... tak musím niekde začať :)
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - už pomaly 7 rokov :)
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) - ako hovorím je ich pár ale nepamatám si všetky :) neviem kde vám mám skopírovať ten link ale stačí napísať do banlistu thkill88 (to meno už mám 4 roky ...)
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. - STEAM_0:0:61631662 / 6thkill1 / skype - thkill88
8) Funkční mikrofon - áno
9) Navštěvuji TS3 - budme úprimný - raz za týžden ... ked bude potreba som tam :)
10) Věk a datum narození 8.8.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu - Na serveri by som bol prospešní velmi a to tým že som tam denne minimálne 4 hodiny. S ludmi čo sa nevedia vyjadrovať, nevedia hrať, nepoznajú pravidlá atd. sa viem porozprávať a dohovoriť im. Na portály som aktívny :)
12) Něco o sobě (rozepiště se) - Ako som už povedal mám 15 rokov, bývam v Ivanke pri Dunaji (dedinka hned pri Bratislave), rád hrám hádzanú ale už som prestal z určitých dôvodov bol som celkom dobrý a na vela turnajoch som vyhral cenu najlepšieho brankára , v škole mi to už ide od vtedy čo som si vstúpil do svedomia a baví ma dejepis a biológia. Som na hotelovej akadémií :) To je asi všetko čo by vás mohlo zaujímať :) A viem že som urobil vela chýb ale z chýb sa človek poúča ... nikto nieje dokonalý :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu - 230 na NS aj 1500 :)
Tak teraz sa domna pustite ... už konečne mám čo ste pomne celý čas chceli ... teraz už iba čakám na narážky od určitých adminov a múdrejšie názory niektorých čo proti mne nič nemajú ...
YO MAMA SO FAAT !! SHE LOOKED UP FOR CHEATS FOR WII FIT !! :D
YO MAMA SO UGLY UUUH...THAT ONE DIRECTION........ WENT THE OTHER DIRECTION!!!!
VIP NA BASEBIULDER
VIP NA FURIEN
VIP NA JAILBREAK