Touto témou chcem poďakovať vedeniu a zúčastneným hráčom! Vedeniu za dobre nastavené servery a dobrý výber A Teamu. Poslednou dobou hrávam len tu či už dust2 alebo Cod mód na ktorom býva poslednou dobou dosť ľudí samozrejme keď sú tam normálny hráči ako sú napr. Komunista - neni to brbloš neuráža sa a hraje si svoje, a vysvetlil mi zombi co je pre mna len tatatata. Hapynek to je iná kapitola ten obale hádam všetko keď mu nejde (zabíja za neho item) :) ale je to mód tak treba to brať s rezervou :) ale aj tak ta mam rád A si dobrý hráč! Xst - má"ucil" JB a lubi sa mi jeho vystupovanie a jednanie s hráčmi kľudná povaha. Erkacko tak isto veľmi dobrý admin rád pomôže keď je online aj usmerní hráčov! Toto sú také malé postrehy ktoré si všimam na serveroch. A samozrejme dĎakujem aj hráčom na serveroch za dobrú hru rád sa s vami zabavím posrandujem a nie čo to aj naučím :) len tak ďalej chlapci a dievčatá a vedeniu ešte raz ďakujem za dobré serveri aj prístup k hráčom!!! S pozdravom PSLOLKO
Heh.. :D šak mi ešte dačo zažijeme neboj nič .. :D dakedy ťa naučim aj na zombie hrať :D aby si nepovedal že som ti to len vysvetlil :D
********************************************* Moja ruka je ako blesk !
********************************************* ADMIN:Zombie
Smejlo tak ja neviem čo to je kľudný spánok už dlho som ho nemal a toto mi na tom nepridáale nenechápem "naco" "preco" si to napísal ja som mal len chuť napísať túto tému Z dôvodu ako to cítim a myslím nechcem nikomu zle keď môžem pomôžem