Půjdu rovnou k věci.. Jakmile u CT nebo T někdo zakoupí jakýkoliv item, tak mu server automaticky zakáže danou věc koupit znovu. Ušetří se peníze a v mém případě se často překlikávám a ztrácím na tom miliony :D. Je to taková maličkost, ale nebylo by to od věci.
Neviem ti to takto z hlavy povedať, no pôjdem rovno k veci. Mne sa taktiež niekedy stáva niečo v tom prípade ako v tvojom kúpim niečo s prekliku, no zasa na druhej strane si treba poriadne pozrieť danú vec, ktorú chcem kúpiť, kde sa v danej chvíli nachádza.
Niekedy aj totálne prkotiny vedia očariť, že to až niekedy vôbec nečakáš. Každopádne, keby náhodou k tomu pristúpilo, alebo sa to nejako začalo riešiť, máš môj súhlas.
Darka jsem přesvědčil, aby to nebralo 15 bodů za opakované koupení miny na ZM, měl to za chvilinku hotový. Myslím, že tenhle detail nebude takový problém, i přes to, že je tam víc itemů.
Stáva sa to aj mne keď kupujem noslowdown keby tam vypísalo že to mám kupene a znova mi nebralo tažko zarobené cash bol by som rád :)
********************************************* Moja ruka je ako blesk !
********************************************* ADMIN:Zombie