Ten pocit keď o 0:47 Je na JB 9 ľudí a ty si s nimi chceš zahrať ale Csko ti protestuje a nepripojí ťa lebo Connect continue with otaznik v kosoštvorci a disconnecting Díki ti Bože.
Stym ti nepomozem lebo sa mi to nikdy nestalo za ten co vlasnim steam a to je uz nejaky ten rocik ;) ale ten pocit o d niekto ziada o unban a v skicari to upravi akoze lol uz som tu dlho nebol ale toto je moc aj nakona omg ludia trocha sa spametajte :D
A dalsi pocit ked sa niekto stazuje na hapinka a na hysaba :D akoze cooo? Poznam ich nejaky ten dnik a mozem za mich dat tu svoju paprcu do ohna takyto admini? Skor im treba dat pochvalu a ne staznost lebo vzry ked som potreboval pomoc prisli a ne ze nemozu alebo nejaku sprostost a to ze sa nejake decko nevie uvedomit? Hahah mna je*ne z vas :D klobuk skladam pred hysabom hapynkom a fst dakujem chlapci!!!
A dalsi pocit ked mozes nieco upravit aby si nespamowal do 15minut:D a pisem to tu polhodinu a na koniec hlaska len do 15 minut hah dobre heh ide mi karta baterka v p*,deli a mozem pisat na novo ale mne sa nechce co mma urobit? Nic dat si este jegra :D na zdravie pani a damy
********************************************* Moja ruka je ako blesk !
********************************************* ADMIN:Zombie