1)
Ruben
2) 2/3 hodínky to budou ( Povinost 18+ hodin
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1657...er=202224#
3) Snažím se takže ANO
4)
Moje skušenosti sou rozvinuté, moje chování je celkem v pořádku níkdy se nerozřílim a nenadávám vždy sem vzorem pro hráče. Začinál sem adminovat na portálu který byl založen 2010 a byl do 2014 zrušený.
5)
Začínal sem na NS jako každý, jinač kolem 8 let to bude.
6) Jeden ban za MultiCheating, ale nebyl to multicheating pouze config na zvíšenie fps který sa nazíval fps booster, ani HNS ani váš Furien mi nemužou zabránit tomu abych měl méně jak 100 fps. STEAM_0:0:155746443
7) STEAM_0:0:155746443 STEAMNICK :
EPICZONE.EU @Loopy
8) Ano
9) Ano (Ruben)
10) 10.10 Říjen 2000 16
11) Mojí aktivitou, skušenostmi mojím časem a nápady jak zlepšit portál a server.
12)
Dobrý den, jmenuji se Tomáš, je mi 16 let, nedávno jsem měl narozeniny a velmi sem si je užil a oslvavil sem je plným životem !.. moje končíky ve volním čase je Hraní Fotbalu, a po večerních hodinnách sem u počítače, ale ted přes zimu budu aktivní, jenom přes týden tu budem od 16:00 mám totiž školu, dále studuji obor automechanika jsem teprve v druhém rořníku a snažím se vystudovat na kostruktéra karoserií. Mám přítelkini jménem Adélka Svobodová, je jí 15 let, studuje kuchař.číšník a jsme spolu 4 roky ! poznaly sme se na ZÁKLADNÍ ŠKOLE.
13)
590 / na tomto steamu mám odehráno "já" 300 hodin, jelikož tenhle steam jsem dostal od kamaráda.
ALE BACHA INFORMACE PRO ADMINI.
VAC Ban mám na CSGO, nevím nejsem si vědom toho že by sem měl cheaty, druhý den sem dostal ban "gameban".
CS 1.6 Veterán
CS 1.6 Furien Veterán
AIMBO[color=#ffff33]T[/color]