1) Nick na serveru : ILLizius
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : Jsem tu po nějaké době a teď se to zase zvedne asi na 1 hodinku denně
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů : Ano občas adminům do SZ na steamu , záleží jestli někdo porušuje pravidla
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) : Byl jsem SA , dělal sem si svůj admin team , ale už ten portál není
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) : asi celkem 7 let
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : Tady nemám,ale celkem mám 2 bany na SID , konkrétně na JailBreaku někde , nevím kde ale co už a druhý to si nepamatuju ale vím že byly dva bany , o 1 banu vím link hodím do komentářu , teď nevím :) jdu ho najít
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. : Steam : ffreezyregen , SID : STEAM_0:1:68902041
8) Funkční mikrofon : ANO
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : Občas ano pod nickem : Santos
10) Věk a datum narození : 15.6.98
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Tak není problém poznat wallhackera , tak asi lovem hackerů a zkušenosti mám , jasně trošku sem to nehrál tak sem pozapoměl , ale není problém si vzpomenout :)
12) Něco o sobě (rozepiště se) : Půjdu do třetáku obor truhlář + jsem i trošku retardovanej tak vše beru z humorem :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : Něco okolo 700 hodin