1) w.
2) 2/3 hodínky to budou[img]http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165761/sig.php?player_id=202224&background=random[/img]
3) Snažím se takže ANO
4) No tak adminov už som samozdréjmě bol, ale nie viacej krát ako 5x... bol sem tam pol roka někde meněj někde viacej delšie, lebo portály časom skončily alebo sa změnily na iné hry. Skušenosti mám a řekl bych že pre to abych bol adminov aj tu mi budou stačit
5) 6 let, 2 roky na NS zbytek na Steamu.
6) Nič PRE KONTROLU STEAM_0:0:155746443
7) STEAM_0:0:155746443 STEAMNICK : w.
8) Ano
9) Ano (Ww.
10) 10.10 Říjen 2000 16
11) Mojí aktivitou, nápady a mojimi skušenostmi čo mám rád by som sa tu uchitil jelikož DD2 hrávám dlůho a niesom začiátočník ktorý sa tu ukázal len pre práva.
12) Dobrý den, menujem sa Petr Štastný, je mi 16 let chodívám na letní šport, ktorý sa nazívá fotbal, ktorý hrám od dětství kolom 6 let som ho začal hrávat, dalej študujem Automechanika som v prvím ročníku a snažím sa čo nejvíce učit aby sa někam dostal. Moje záluby su hlavně PC hry, a šport.
13) 500+Starý steam 1000+
POKUD VÁM BUDE VADIT VAC BAN NA MOJOM STEAME, TAK VAC JE NA GO NIE NA CS 1.6 POKIÁL BY TO BOLO V ADMIN VERDKIKTU, VIAC VÁM POVIEM VIOCE NA TS3 POKÍÁL BUDETE CHTÍT
Nahrej potřebné hodiny a pak se o tom můžeme bavit .
NE
Pokud potřebuješ poradit či mě kontaktovat ---> ZDE mě kontaktuj
**************************************** Admin : Na všech serverech Hlavní CS:GO ADMIN TS ADMIN