1. Zkopírujte výpis z konzole ;
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom CryMor3!.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovany nick : [Gang-Bang] # PLAYER.cfg
[AMXBans] Dovod : ' Wallhack '
[AMXBans] Zabanovane SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1845629836 '
[AMXBans] Zabanovana IP : ' 46.33.112.74 '
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' VALVE_0 : 0 : 1845629836 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 46.33.112.74 '
[AMXBans] Ak ban nie je tvoj , alebo si ho dostal nepravom
[AMXBans] poziadaj si o unban na www.Epiczone.sk/forum
[AMXBans] ====================================
2. Důvod proč mít UNBAN; Prosím..Víš něco o sluchátkách? A některé děry? Hraji CSko už 10let..Takže vím co a jak..A když ho vidíš kouskem děruješ,některé děry jsou přesně..Pouze LUCK..Ale fajn,mysli si dál že je to WH a další admini,myslím si že když mě zkoumalo X adminů za WH a nenašli nic? Je to divné..že zrovna ty mi dáš BAN..:/ Je to škoda no ,rád zde hraji ale WH to na 100% není..mám X svědků že takhle hraji dlouho a děruji to..Mm mám SONY sluchátka(No Hate.Ale čekám HATE) Víš jako dobré sluchátka tak slyšíš vše jak se narodí apod..To samé Furien ..:/ nevím o co ti jde asi aby jsi měl banny..:/ a byl něco více.(neber jako urážku,tvůj problém jestli to takhle vezmeš)Já tam WH nevidím,ano je to z mojí strany,myslíš si jak lžu apod,ale proč bych to dělal?Protože si mi tu hraje dobře? A když mám tenhle portál rád a jsou tu super lidi..:) Ale co se dá dělat..:/ No jsi takový jaký jsi a to tě asi nezmění,když budeš banovat bez důvodně..:/
3. Nemám VIP na serveru COD:MW #1
https://ctrlv.cz/dWq0
Popis situace - stručné, jasné, přehledné; Prosím admina tak zvaného (CryMor3! ) o dodání déma za ,,WH", a důvod proč si myslel že mam Wallhack, když to určitě není pravda.
Misha