Zdravím EZ.sk Team.
1)
Nick na serveru - Difanty^ [FoOnIx]
2)
Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) – 3 –5 hoď. Niekedy menej, niekedy viac, podľa toho ako mám čas.
3)
Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) - Adminom na steam + už aj na fórum.
4)
Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (Nepíšte ich názvy, ani odkazy na web) - Adminom som ešte nebol, skúsenosti veľmi nemám ale, príkazy mi idú ako hračka.
5)
Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) - NonSteam - 2,5 roka. Steam - 2 Mesiace.
6)
Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) – Bany nemám žiadne, možno 2 aj to z JB, som začínal a dostal som ban za FK a TK.
7)
SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. – SID - STEAM_0:0:90602790 - SteamNick – mrfenders – Skype – tomas.kozak01
8)
Funkční mikrofon (ANO/NE) – Ano.
9)
Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) – TS3, navštevujem až priveľa, som tam každý deň, meno také jak na serveru.
10)
Věk a datum narození – Vek – 15 – Dátum narodenia – 22.5.1999
11)
Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu – Na EZ.sk hrajem len Furien, sem tam skočím sa niekde odreagovať. Pomáhal by som tým že by som na serveri , robil poriadky, dohliadal na cheaterov a kemperov. - Bol by som veľmi aktívny - :)
12)
Něco o sobě (rozepiště se) – Volám sa Tomáš, som z Východného Slovenska, mám 15 rokov, moje záľuby sú – PC,Šport a hlavne Counter-Strike 1.6
13)
Kolik máte nahraných hodin na steamu – 335hod.
Na serveri mám
VIP.
S pozdravom Difanty.