1) Nick na serveru: Elegar
2) Na serveru hraji denně: Jak kdy (2-6)
3) Hlásím na fóru/adminům prohřešky hráčů NE, vždy napíšu adminům na STEAM.
4) Zkušenosti s adminováním: Tu jsem měl práva na BaseBuilderu, jinak zkušeností mám dost, ohodnotím 8/10.
5) Counter-strike hraji: 6let
6) Vypsat bany na tomto portálu: Nenahlášení bugu na BaseBuilderu, ale i poté jsem dostal práva.
7) SteamID : STEAM_0:0:148101817 SteamNick: powered. Skype: simtrixjepan
8) Funkční mikrofón: ANO.
9) Navštěvuji TS3: Ano, Elegar
10) Věk a datum narození 18 [20.7.1998]
11) Zkušenosti, schopnosti a to, čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: Umím řešit situace ve vážných chvilkách, umím rychle ovládat AMX a dodržím slovo.
12) Něco o sobě: Takže nedávno mi bylo 18let, hraju profesionálně volleyball už 6let. Studuji obor automechanika, momentálně ale pracuji v servisu SEAT Česká Lípa s.r.o.,zbytkem volného času trávím hraním. U počítače dokážu trávit hodně času, ovšem když mám volno, jinak se věnuji s přáteli BEATU a FREESTYLU, časem se chceme někam pořádně dopracovat, náš vzor je REST. (Zpěvák né STREAMER) Jsem klidný člověk, vlastním vůz typu B Renault THALIA, časem bych si chtěl pořídit Dodávku Renault TRAFIC, na zájezdy s přáteli, např. do Chorvastka atd. CSko hraji už od mala, přesněji 6let, za tu dobu znám plno tricků a mám samozřejmě spoustu zkušeností s adminováním.
Po dokončení studia, bych se chtěl věnovat podnikání.
Samozřejmě si potrpím na kvalitní hudbu.
To si myslím že by o mě mohlo být vše Smile.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu: 780
ADMIN BaseBuilder.
ADMIN Furien.