Dobrý deň, som Váš aktívny hráč a fanúšik Vašeho portálu, tak by som si chcel požiadať o práva, prejdime k žiadosti.
1) Nick na servery : Teri Blitzen
2) Na servery hrám denne : minimálne 1-2 hodiny
3) Hlásim na fóru porušenie pravidiel : Áno celkom dosť
4) Skúsenosti s adminovaním : Bol som admin veľa krát, mal som 2x vlastný portál, no bohužial sa to vždy rozpradlo z dôvodu školy alebo preto že som nemal čas. Najdlhšie som bol adminom 4 mesiace, potom som odtiaľ odišiel.
5) Counter-Strike hrám : Aktívne zachvílu 7 rokov
6) Bany na Vašom portály : Nemám žiadne
7) SteamID a Steam nick : STEAM_0:0:178019063 rlz - NEW ACC.
8) Mám funkčný mikrofón : Áno
9) Navštevujem TS3 : Áno, som tam väčšinou každý deň, meno rlz
10) čoskoro 16 (10.10.2000)
11) Čím by som bol prospešný portálu : Skúsenosti mám s adminovaním vysoké, rád pomáham novým hráčom, udržujem čistú komunitu (bez cheaterov, vulgarizmo-používajúcich, atď..), riešim všetko s chladnou hlavou, v budúcnosti by som sa rád chcel stať aj cheathunterom kedže viem rozpoznať celkom dosť dobre cheat/script od skúseného hráča.
12)Niečo o sebe : Volám sa Vladimír, som kludný pohodový hráč s chuťou pomáhať novým hráčom, medzi moje záľuby samozrejme patrí Counter-Strike, a dalšie hry ako je napríklad Leauge of Legends. Venujem sa športu BMX už viac ako 2 roky, hrávam basketball (bohužial už iba rekreačne).
13) Nahrané hodiny na Steame : Na tomto novom účte mám 260 hodín nahraných, na starom mám 2660.
Tak to je z mojej žiadosti všetko, budem rád za každý názor :)
S pozdravom, rlz.