1)Ingame Nick "ILLizius" 2)Denní aktivita na serveru -Zvedl jsem to na hodinku max. na dvě denně ,ikdyž tam skoro nikdo není 3)Hlásím na foru prohřešky hráčů -Na fóru né,ale když je admin online nebo offline tak si ho najdu na steamu a nahlásím to rovnou jemu "viz dneska FlameSovi na steam SH na zombíkách" 4)Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech -Byl jsem SA , dělal sem si svůj admin team , neptejte se mě na složitější příkazy,protože to už si fakt nepamatuju 5)Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) -Kolem 7 let , ale to sem hrával nonsteam teď hraju steam 6)Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) -Tady nemám,ale celkem mám 2 bany na SID , konkrétně na JailBreaku někde , nevím kde ale co už a druhý to si nepamatuju ale vím že byly dva bany , ban byl konkrétně za to že se nesměla zakazovat myš a já o tom nevěděl a dostal sem ban za MFK (nevěděl jsem že tam jsou jinčí pravidla) 7)SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. -Steam : ffreezyregen , SID : STEAM_0:1:68902041 8)Funkční mikrofon -ANO 9)Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) -Moc né a když už tak pod jménem : Santos 10)Věk a datum narození -15.6.98 11)Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu -Asi srovnat pořádek na serveru a zajistit správný chod pravidel na serveru 12)Něco o sobě (rozepiště se) -Půjdu do třetáku obor truhlář, jsem ze severních čech,rád hraju WoW , CS 1.6 občas jdu ven na přehradu 13)Kolik máte nahraných hodin na steamu -Něco okolo 768 hodin 14)Na serveru kolik mám hodin - Podle mých počtu něco okolo 20-21 hodin , ale už to zvedám jen málo kdy tam jsou lidi na hraní,ale zvedám to a jsem tam klidně i sám těch 30-60 minut , tak kdyby to šlo přehlídnou :)