Zdravím.
Chcel by som sa sťažovať v jednej podstatnej a v druhej menej podstatnej veci na tohto admina..
Začneme tou prvou.. Prišiel som na server a vidím, ako sa tam Mr_Ass háda so Strikom.. myslel som si že to bude trvať len kolo-dve.. šak taketo hadky su na jb bežné... ALe prestalo ma to baviť, ked to trvalo dlhšie.. Neviem kto v tejto hádke začal prvý, a ani ma to veľmi netrápi(neberte to zle ako zas..) ale to že admin sa smeje z toho, že na servery na ktorom ma práva, nejaký hráč ich nedostal, mi príde dosť úbohe a detinské + keď to trvá ešte skoro celú mapu. Dobre, ano beriem.. admini maju tiež nervy..(kto ma pozna tak vie že ja ich mam obvlásť veľké :D, a ako admin som sa tiež nie vždy choval ako ukážkovy kus) ale celu mapu takéto narážky stále, a ked mu Ass niečo napíše, tak on musí hned aj na neho niečo povedať? Tak si ho asi nevšímam..
A ta druhá vec.. Pokiaľ viem, tak to že ma admin niekde práva neznamená, že nemusí ovládať pravidla na serveroch kde hráva.. To že niekoho zabijem, a právom; to tčko začne písať že som dostal FK, tak mu ho hneď daá.. To mi normálne nepríde.. + keď sa mu to ešte snažím vysvetliť, tak mi začne hučať že on pravidla vie, a potom ma ignoruje..
Ja nepotrebujem aby ste mu dali body zato.. Ale aby ste mu dohovorili nech sa správa normálne jak na serveroch kde ma práva, tak na serveroch kde práva nemá. Či tam už je nejaký iný admin, alebo nie je..
Dôkazy mate v jeho Hlstats chate.. Na tu druhu demo nemám..