1) Nick na serveru : .*[Q]wee_^
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách) : 2-3-4 Zaleží jaký je den / o prázdninách budu určitě aktivnější 4/5 hodin
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE) : Spíše adminům na steam, ted zase začínám hrát aktivně.
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech : Tak CSko hraji 8 let, a za tu dobu jsem byl skoro všude, takže zkušenosti mám..
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky) : 8 let
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID) : Clear.
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. :
necro5589 // STEAM_0:0:155932655 (Vzhledem ktomu že na te SID je žádost, ta žádost byla omyl, ten portál šel s prominutím do sraček, a otom portálu se už ani neví, práva tam ani nemám, a už jsem majitele informoval ať mi smaže žádost..
8) Funkční mikrofon (ANO/NE) : Ano nově koupený a kvalitní :-D
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ) : Ano navštěvuji. .*[Q]wee_^
10) [b]Věk a datum narození : 18 // 18.10.1997
11) [b]Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Zkušeností s Webem/TS/CSkem, mohl bych být prospěšný tím že bych pomáhal lidem, a chránil chod serveru. Aby tam nebyl cheater,zbytečný vulgarismus,aby si hráči užívali hru.
12) Něco o sobě : Jmenuji se Patrik, a chodím eště pořád na střední školu, Konečně prázdniny.. :D , rád sportuji chodím běhat, fitko, baví mě hrát fotbal / florbal / hokej.. Chodím se svojí přítelkyní na různé akce, takže někdy večer tu nemusím být.. Samozřejmě rád zapojím i kamarády, rád hraji počitačové hry jako např. : GTA 5 / CS:GO , 1.6tka , FC 4 , A další novinky nějaké :)
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : 455 // Na bývalém účtu 2100+-
Ak47 <3