Chtěl bych upozornit na chování admina Popel / Kanarik které není vůbec vhodné a není to poprvé ... jak chování vůči mě tak vůči ostatním hráčům , více uvidíte na demu ...
To posoudí ostatní , vím že držíš při něm , nečekám že mu odeberou práva nebo tak .. ale to ať se poučí a chová tak jak má , je moc arogantní a hrá sa na to co není ... uráží hráče , né jen mě viz. jeho hlstats chat jak se chová ;)
Přečti si ten chat jen prosímtě celý 5 minut předtím , jen tě o to prosím .. napsal sem že ať mi dodá to moje špatné spravanie ... do té žádosti už ked si vymyšla tak pořádně ... a napsal cituju "Smetiak 15 ročnému kidovy nevysvětlíš" a tak to pokračovalo ..
Toto nemyslíš vážne? Provokuješ ma schválne, potrebuješ si ma velice doberať a potom sa sťažuješ lebo som ti niečo podľa teba nepekné napísal? Dal som ti snáď ban alebo len mute za tvoje chovanie voči ku mne? Vieš že sa to môže rátať aj ako provokácia admina? Rešpekt voči adminovi ti asi nič nehovorí. Čudujem sa že potom máš odvahu vôbec žiadať si o práva keď si takýto...
Upravil Kanarik597 dňa 23-06-2016 13:50