Ahoj potrebujem pomôcť včera som preinštaloval windows a mám v hre CS 1.6 4-6 fps na CS:GO mám 200+ fps neviete čím to je ? Budem rád ak mi pomôžete :)
jdi do nastaveni v cs 1.6 a tam dej video a měl bys tam mít vertical vsync nebo tak něco tak to zaškrtni :) a popřípadě jsi do ovládání a tam bys měl mít někde že vrátit předešlí windows :) jestli to nepomuže tak nevím :) popřemýšlím a kdyžtak ještě pomůžu :)) já mám totiž stejný problém přeinstaloval sem win na win 10 a mám na OpenGL 5 fps :D tak hraju na software a mám 60 :D
Ale pokiaľ si dáš software, tak sa dosť často stáva, že sa bugujú textury (vidíš časti hračov aj cez steny niektoré) .. A pokiaľ to budš mocno využívať, dostaneš ban a budeš žiadať o UB tak sa s ním rovno rozlúč.. :D
No to je pravda :D taky se mi stává že prostě běžím a vidím tam týpka za stěnou zakempeného :D, je lepší ale ho nezabíjet no :D raději se seber a jdi na jinej plant nebo tak něco :D
Steam : http://steamcommunity.com/id/nerist/ Nerist is love , Nerist is life Každá ovce bude pi*ovat na tebe když si vlkem
[TENTO PRÍSPEVOK JE VIDITEĽNÝ LEN PRE ADMINOV] Neristmeister - Kemp s bombou-Ceciik - 1 hodina
Neristmeister - plant camp+provokacia - 2 hodiny
Neristmeister - demence provokace-ken - 2 hodiny
Neristmeister - Konflikty(mute)Smajlo - 1 hodina
CAS HUL IT. - Překlik - HysabCze - trvalý
It's just Nerist; -Nemen si uz to jmeno na moje -5 minút
Názor za to stojí.