Nemam vypis z konzole, mám vypis z konzole jak mi dal ban kanar.
Tuxi mi dal na týždeň zato že som napísal O**** na DASHE , demencia neviem jaku som robil , nadavky adminovi vobec, a nadavky hračom tam niake boly, ale určitě nie na týždeň ban za toto, prosím o zkrácení banu..
V tomto bane som ti spočítal všetky tvoje urážky na všetkých hráčov na servery a na adminov :). Nadával si na hráča kickol ťa kanár... Začal si urážať kanára kickol som ťa ja, a začal si urážať aj mňa... Unban nedostaneš počkaj si týždeň.... Tebe nepomôže ani mute. Ty budeš vždy nepoučitelný...
Nemám se co vyjadřovat , ale bez screenu konzole seš bez důkazů ,takže stížnost zbytečná
Steam : http://steamcommunity.com/id/nerist/ Nerist is love , Nerist is life Každá ovce bude pi*ovat na tebe když si vlkem
[TENTO PRÍSPEVOK JE VIDITEĽNÝ LEN PRE ADMINOV] Neristmeister - Kemp s bombou-Ceciik - 1 hodina
Neristmeister - plant camp+provokacia - 2 hodiny
Neristmeister - demence provokace-ken - 2 hodiny
Neristmeister - Konflikty(mute)Smajlo - 1 hodina
CAS HUL IT. - Překlik - HysabCze - trvalý
It's just Nerist; -Nemen si uz to jmeno na moje -5 minút
Názor za to stojí.
Sorry že sa starám ale počas toho ako ti Tuxo dal ban tak som bol na servery. A fakt tvoja arogancia bola až prehnaná. Čo veta to nadávka, urážka a pod. Tuxi to vyriešil banom aby si sa skľudnil a ty si ešte dáš aj sťažnosť. Zamysli sa nad svojim správaním
Rozklikni si ten link, tam je napísné tvoje meno v hre a to čo si písal, tak koho tu chceš odrbkávať ?? Myslíš že A-Team je team plný idiotov ?? Kámo spametaj sa .)
Po 1.) Pochybujem že si natoľko dospelý aby si si uvedomil čo píšeš.
A po 2.) Keby som ťa stretol v Real Life tak nvm či by si tak skákal.
A po 3.) Nejdem sa už stebou hádať. Strata času
Ja len dodám že na teba sú stažnosti všade. Hrám si na ZM a všetci spamujú že máš aimlock, na CoD nadávaš ako robotník po nočnej a na Furiene plačeš keď ťa zabije niekto so SK.
Tak v tejto sťažnosti to využijem... Prosím vedenie o perma mute pre tohoto hráča... Je nepoučiteľný a jemu nevadí ,ani že je mutnutý... A takéto bany sa budú opakovať vzhladom na hráčovo IQ. Ja si myslím že so mnou súhlasí každý hráč na ZM...