1) Rezen
2) 2-4 hodiny. Keď je chuťaj viac
3) Na fóre je to zdlhavé. Na steame adminom hlásim
4) Bol som adminom na 2 portaloch spolu adminovania to bolo asi pol roka. Dôvodom ukončenia bolo že, sa portali zrušili.
5) Counter Strike hram od 13rokoch. Nonsteam 2 roky steam 3.
6) Ban tu nemám.
7) neverim1 SteamID ak sa dá dodám do SS. Ľahko sa da steam cez html ukradnúť. Skypepalko.palkooo
8) Funkčný mikrofón mám.
9) Teamspeak mám. Ale dôvod návštevi vašého serveru ešte nebol.
10) 18 rokov. 18.3.1996
11) Zkusenosti s adminovaním mám. Ako som hovoril adminom som bol. Amxmodmenu ovládam perfektne. Nieje problem preskúšať ma. Príkazy ako amx_tsay amx_vsay a podobné príkazy to vie hádam každý. Pravidlá som prečital a viem ich je základ JB vedieť pravidlá. Preto že od toho sa odvíjbratranec ť vyšie práva ako hráči nieje zábava ale poslanie. Hráčom treba pomáhať, a samozrejme za prehrešky primerane potrestať.
12) Tak volam sa Pavol Pivko. Ano priezvisko je nezvyčajne o to je väčšia sranda. Bývam v Martine. Navštevujem strednu odbornú školu Dopravná akadémia v Žiline. Čaká ma posledný rok. Venujem sa bojovému športu konkrétne muay thai. Viem anglicky plynule a po nemecky troška. Gramatika nieje problém, ale sme len ľudia chybyćka sa nájde. Dokážem hráčom pomocť a poradiť. Ked že si sem tam zarobím tak pri dohode nieje problem podporiť portál. S webom dokážem pomocť. Grafiky na web viem upravovať. Pri hre používam brain. Dokážem zavtipkovať behom hry. A je so mňou zábava. Rad si zapálim cigaretu. S pluginmy dokážem poradiť. Mám rád kvalitu. Reklamu o serveroch by som sa pokusil širiť. Reklamu na servery by sa teoreticky mohlo širiť. Na najväčšej komunite hier v čechách je redaktor bratranec možno by sa dalo niečo vyriešiť. V skratke všetko ďalšie otazky o mne sa kľudne opýtajte.
13) tak za tie 3 roky som vystriedal asi 4 steami. A na tomto steame čo mam nový je nahrate okolo 500hod.
Preskušanie o pravidlach alebo amx nieje problém.
Zatial ďakujem.
S pozdravom váš reznik ;)