1) Můj nick : Ad!z3r0' Shaker
2) Na serveru hraji denně : Přes víked 5-6 hodin, přes pracovní dny, Pondělí-Čtvrtek hraji 4-5 hodin denně.
3) Moc ne, někdy když je dlouhou dobu spectuju a vím že něco mají zaplé, tak někdy napíšu adminům do pm.
4) Jaké mám zkušenosti s právy : Moc zkušenosti nemám, byl jsem adminem jen jednou, ale ty hlavní znám a vím jak se to dělá.
5) Counter-strike hraji : Hraji ho asi tak 5 let, z toho 1 rok přestávka.
6) Na tomto portálu jsem ban nedostal.
7) SteamID: STEAM_0:0: 1237182292
SteamNick: Shaker
Facebook: Luky Vondráček
8) Funkční mikrofon : Ano
9) Navštěvuji TS3 : Ano, docela dost často, ale na vaším Teamspeak serveru jsem ještě nebyl, rád se přijdu podívat.
10) Věk a datum narození : Je mi 16. 11.10.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : Tak nějaké ty základní zkušenosti mám, rád bych pomohl serveru. Čistit server od cheaterů a lidí co tam píšou jen vulgarismy atd.. rád bych pomohl se vším, rád bych měl tu čest.
12) Něco o sobě : Ahoj, tak jmenuji se Lukáš Vondráček, jsem z České republiky ze Žatce, okres Louny, je to takové malé městečko. Mám rád sporty, zkoušení nových her jak na Ps3 tak na PC, mám menší sestru které je 7, je to takové trdlo.. Jmenuje se Natálie. Mám psa, který se jmenuje Tym, je to fakt frajer (y) drží se na nohou už tak dlouho.. :3 Miluji mou přítelkyni, rád se věnuju fotbalu, který hraji už 8.rokem, baví mě neskutečně moc, moc lidí mě v tom podporuje. :-) Nejraději chodím ven s kamarádkama a kamarádama a se svou přítelkyní. Každopádně, když je depka tak je depka, to většinu času trávím sám. No, snad jsem vám pověděl všechno co by vás mohlo zajímat, už nevím co bych vám mohl dále napsat xD.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu : Na Counter-Strike 437 hodin.
Děkuji za přečtení a za všelijaké odpovědy, doufám že mi dáte tu šanci.
Shaker :-)