Zdravím
Poslední dobou hraji cod a všímám si toho dost často že když má někdo nesmrtku tak 5 sekund je kapku moc, dobré je 3,5 to de ale ne 5 sekund.Čistě hypoteticky se dá za 5 sekund zabít cely nepřátelský team což je kapku udivující,dále bych dal nekonečný zásobník často se mi stává že mi dojdou náboje prvních 10 sekund hry což nevím co mam pak dělat :D a možná by se mohlo přidat příkaz give item to by taky nebylo od věci.
Doufám že toto tu ještě nebylo.
Děkuji všem za názor
Pokud vim, tak nesmrtka je na 3 vteřiny, Neobmezená Munice na serveru taky existuje... a posílat item... to je nanic.. Si vem, že někdo má swat štít a bude chtít o dejít ze serveru... pak to pošle někomu, co se zrovna napojil... :D
Hlavně by to podle mě dost bugovalo.
Soph1X ja myslím neomezený zásobník protože si vem že když střílíš furt dokola tak zasobnik pak dojde a čím ho chceš zabit ? :D Maximálně za ním běhat nožem a po 65 mu dávat dmg :D
a ktomu give item tak ne no ,ale nemuselo by to byt tak špatné
Taky mě to u ninji štve, ale pak by neměl item Neobmezená munice cenu... kdyby byl neomezený zásobník, tak to není skoro žádný rozdíl... protože za 2 vteřiny máš nabité i AWP... :)