4) Zkušenosti s adminováním :Admin jsem byl 4x, Hl. Admin 2x.
5) Counter-strike hraji :5-6 let
6) Vypsat bany na tomto portálu :na tomto portálu nemám žádný ban :)
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. :STEAMID : STEAM_0:0:80324621
SteamNick : vascastyle
8) Funkční mikrofon :ANO
9) Navštěvuji TS3 :Ano / Struwy:-)
10) Věk a datum narození :16 ; 23. sprna 1997
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : S AMXX pracuju hodně dlouho, takže příkazy umím, a byl bych hodně aktivní.
12) Něco o sobě :Čau čau, Jmenuju se Michal, moje příjmení není důležité, ale to co je důležité, je moje přezdívka, říkaj mi Struwy. Bydlím v Plzeňským kraji (okres Tachov) a je mi 16 let. Narodil jsem se v Plzni. Chodím na Sportovní gympl do Plzně ( obor ; fotbal ). Jak jste se dosvěděli, tak mě hodně baví fotbel, kterej hraju 9 let. Dále mě baví hra Counter Strike 1.6, který hraju cca 5-6 let. Poslouchám dupstep,trap, rap,hiphop atd. ale nejvíc poslouchám YZO GANG <3
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu :384 hod.
ano, na tuto jsem čekal, na vašem portálu hraju cca 3 týdny, a myslel jsem si, že jsem na webu zaregistrovanej, ale ono ne, a dneska jsem se rozhodl požádat o práva, a zjistil jsem to, tak jsem se zaregistroval :)
Jenom tak z nudy jsem projížděl BanList na gay síti :D na jaiůbreaku si měl ban za MFK.. :D Ale to s tím nemá, co společnýho na serveru tě vidím, ale trošku si s tou aktivitou polevil, ale trochu já tam taky řece jen nejsem celý den. Počkám si až se vyjádří admini a potom napíšu své rozhodnutí.