1. Nick na servery: FlameS
2. Na servery hrám denne:min 2 hod. 3. Hlásim na foru prohrešky hráčov:NIE väčšinou píšem adminovy
4. Skúsenosti s adminovanim: Párkrát som už admin bol, no bolo to davno 5. Counter-Strike hrám:5 rokov
6. Bany:Za lagy no neviem ho nájsť v banliste 7. SteamID, SteamNick:STEAM_0:0:84309456 , krava_svk
8. Funkčný mikrofon:Mám 9. Navštivujem TS3:Občas sa tam zastavým Nick: FlaMe 10. Vek a dátum narodenia:
11. Prospešnosť pre portál: Rád pomôžem nováčikom a neskuseným hračom takisto mam čosi odohraté na cs a viem rozoznať cheatera od skillera ;)
12. Niečo o mne: Ahoj volam sa Miroslav a rád hrám na gitare, hokej a ak som doma a nudím sa tak hrám furien, so školou nemám žiaden problém čo sa týka známok 13. Hodiny na Steame: 526h
Ja ti nevím no, nie že by som ťa "nemal rád" ale ide o to, že si myslím, že ľahko vybuchneš a bude tu niečo ako tu už bolo, že vykickuješ polovicu servera. Počkám na ostatných
Nebuďme rasisté! Buďme jako Mario: italský instalatér, který byl stvořen Japonci. Mluví anglicky, skáče jako černoch a mince sbírá jako Žid!
Tak z Jailu ťa dosť poznám na Furiene moc nie som a viem že aktivitu máš v pohode aj tie veci okolo ale sám veľmi dobré vieš že dosť provokuješ je jedno či mňa iných adminov alebo hráčov pred resetom si bol dosť krát za to zabanovaný a mám ten pocit že teraz si kľudný len preto že sa chceš dostať k právam takže za mňa je to jednoznačné.
No pozri ano je to pravda že na Jail provokujem no už ked som si raz žiadal admina mam pocit že som sa zlepšil a ak sa na to pozrie tuxi s ktorym hram skoro stale, kludne sa ho aj spytaj s nikym už na servery nemam problem, a nikoho neuražam no je to vaš nazor a aj za ten vam dakujem