Nemám rád, když si admini mění nicky
Příklad taký Keng: Měl asi 6 nicků
Keng, Ken; , Vedeiro ... , a take další už si je nepamatuju
Navrhl bych, že můžeš mít 1 nick admina, a neměníš
Díky FayFox VIP na Furien 1 Nekdy Zombie 2
Toto je tak primitívny nápad že to až bolí. Prečo je to v sťažnostiach na adminov ??
Vyjadrím sa len k tomu banu. Je jedno aký mám nick nemáš mi čo nadávať a takisto ostatným hráčom. Toď vše :).
Zato že ty máš NS a nevidíš ktorý je admin to už je tvoja chyba...Prečo by si admin nemohol meniť nick ? Prečo mu nenadávaš aj vtedy keď ma svoj nick ? :) Ale len keď ma iný a nevieš, že je to on ...
------------------------------------------------- Ja nie som
žiadny FAKE ! JA som ORIGINAL ! -------------------------------------------------
Ja viem, že sa sem nemám čo vyjadrovať, ale Fayfox :D chápeš hlavné NonSteam CHEATUJE!! A keď ešte ten CHEATER pozná, ktorí je admin, tak nebude Cheatovať, ale keď si už admin zmeny Nick, tak už nevie :) BLIK :)
ADMIN---> Furien
ADMIN---> Dust2 VIP na Furien #1 VIP na Furien #2 VIP na COD:MW #1 VIP na JailBreak #1
Pokud má admin jiný nick, než na webu, popř. pod kterým je zde zapsán.. Je povinen psát do reasonu svoje pravé jméno (třeba do závorky), aby se předešlo takovýmhle věcem. Dřív za to dával Ghett i trestné body.
Ja som si dal nick do zátvorky jemu išlo o to, že mi nadával a kedže som mal iný nick Fayfox nevedel, že som admin. Keby mám normálny nick tak by mi nenadával, a nedostal by ban. O to tu išlo!!!
Zbytočná sťažnosť. Admin má právo si meniť nick tak ako on chce, či už to admin je alebo nie, to že ty si si neuvedomil že to je admin bol si potrestaný, nie je našá chyba ale tvojá. Aspoň sa naučíš, že nadávať nemáš vôbec nikomu.
Lock*
Nebuďme rasisté! Buďme jako Mario: italský instalatér, který byl stvořen Japonci. Mluví anglicky, skáče jako černoch a mince sbírá jako Žid!