1) Vlastnit originální hru CS 1.6 (Steam):Mám
2) Mít nahráno minimálne 24 hod. na serveru, kde žádáte:Mám
3) Mít zkušenosti s cheaterama a herním módem (podle serveru):áno mám,bol som už admin.
4) Minimální věk 15:Nemám prosím o výnimku :( mám 13 2.12.2002
5) Žádné bany na našem portále:Mám zvyšovanie fps.
6) Vlastnit funkční mikrofón - aktivita na ts3 výhodou:Mikrofon mám,na ts nechodím
7) Umět se vyjadřovat a být aktivní v komunikaci:Som :
8) Nebýt admin na jinem portálu:Niesom
9) Musíte mít nějaké admin zkušenosti:Neviem možno PoPxCrew
10) Projít testem:
11) Každý admin je přijat na zkušební dobu 14 dní[/bcolor]
1) Nick na serveru:[DBX] MoRe
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách)2-4 hodiny denne
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE):Nie,píšem adminovi.
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web)Mám,a bol som už admin.
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky)Na Ns som hral tak 2 roky a kupil som si steam csko tak tu mám 230 hod.
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID)STEAM_0:0:151121338,mám aj NS ID a mám tam Ban za wh za to sa velmí ospravedlnujem a poučil som sa z toho,potom mám ešte za nadávky,plant camp a zvyšovanie FPS.
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.STEAM_0:0:151121338,BaSiNo alebo BaSino2 skype:peter.sopko78
8) Funkční mikrofon (ANO/NE)áno
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno )Ne
10) Věk a datum narození:13 12.2.2002
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu:Na serveri by som bol prospešni velmi su tam ludia čo sa nevedia vyjadrovať,kemp,cheaty.
12) Něco o sobě (rozepiště se)Ahojte moje meno je Peter pochádzam zo Slovenska.Chodím na základnu školu do 7 ročníka.Moje koníčky su hranie pc hier bastetbal cs go,cs 1.6.Bývam v Sabinove.
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu:Na nonsteame som hrál 2 roky,a kupil som si steam csko tak tu mám 230