Hocikedy prídeš na server,s tvojími ovečkami.A začnete Dannymu bez dôvodu nadávať.Aj mne aj hocikomu.Čiže sa neurážaj hneď keď ti niekto napíše že si sem prišiel písať svoje pubertálne sračky.Nikoho nezaujíma ako niekomu dusíš matku vtákom.Vkuse keď dostaneš na HNS tak to napíšeš HNS adminovy na TS.TAk isto aj včera adminovy KleriKkovy.Čiže neviem čo tu chceš riešiť.A sťažnosti.KoĽko z toho je oprávnených ? :D.Max 1 :D.
Falby, většinu zpráv s toho sem si psal ze srandy s kengenem a myslím že to s tím vůbec nesouvisí.. Dream jediné co sem napsal bylo "jj všechno dobré je ode mě. " a "To bylo na mě to hovno? cos říkal o tom Kramným?." takže se celkem divím 2-hodinovému banu za provokaci.. A nezapomeň že to není poprvé co si mě i mým kamarádům, "ovečkám", napsal jako první ty ;)
Ale no tak Libore, co to tu vidím? Nadáváš každému, do každého se navážíš a také se každému posmíváš. Hold si musíš přiznat, že chyba je v tobě a né v těch, kterým nadáváš.
Molle, samozřejmě že nechybíš ani ty, jak jinak nekazíš partu, že? Dream má taky pár těch "oveček" a nedivil bych se kdyby ti nadiktoval co máš napsat, pozdravuj Dana a Maroška a vyřiď jim kde přesně je mám.. :D PS: Klerrikk, Singed a Kaďásek, ty nějak nevyužiješ, Maroško?
Liborko,nie nikoho nevyužívam.Jedine s kým sa normálne bavím s A teamu na HNS je Kaďásek,KleriKk.To sú všetci.večšinu na prvých stranách :DPôjdeš Ďalej a sú tam kadejaké nadávky.A ja prvý som nikdy nezačal.A 2h ban za provokáciu nemáš odomňa.Alebo si až taký primitívny a blbý že to hádžeš na mňa keď tam píše od KleriKka ?
A súhlasím tu s Mollom.
Každému akorát nadáváš a když chce někdo s tebou mluvit na ts tak se radši mutneš než ,aby si mluvil když přijdeš na server tak akorát nadávaš,zesměšňuješ hrače a dalši
Lidi ti řeknou, že si se žměnil, když přestaneš dělat to, co chtějí oni.
Kaďásku, komu jinému sem někdy psal nadávky a kolikrát si se mnou byl na ts? Tak 1-2x, skoro tě neznám.. A taky sem si nezačal já, ale ty Maroško, vzpomeň si jak to vlastně bylo, když chytneš ten svůj "rage-stav" tak nadáváš a banuješ za každou hovadinu. Ti co mě znají ze dřívějška z JB ví že bych si s nikým JEN TAK nezačal nadávat.. :)
Jen tak určitě ne.. Nezapomeň Danny jak ses mi přišel s dreamem, kadaskem a singedem smát do room a ty nadávky taky nebyly hezké. A tohle sem ti napsal cca. den na to :)