1) Nick na serveru: sNox*
2) Na serveru hraji denně (3hod. ale budem tam castejise skacem zo servera na server...)
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (NE)
4) Zkušenosti s adminováním (cca 20 dni, vgaming a vlastne portaly nepametam si meno, hlsa a na vgaming normal adnim ...
5) Counter-strike hraji (cca 8 rokov)
6) Vypsat bany na tomto portálu : ziadne ...
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.: sNox* steam nick
# 1 "sNox*" 219 STEAM_0:1:1012494 0 03:11 29 0
8) Funkční mikrofon (ANO)
9) Navštěvuji TS3 (ANO ale nejsom tam stale, sNox )
10) Věk a datum narození 16 rokov 4.10.1999
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu : tak hns hram uz cca 6 mesiacov mal som prava na hns uz pravidla viem na servery nieje dostatok ludi vedel by som nejakych ludi zohnat popripade zavolat... ked som tam tak je tam dost fisherov a ludi ktory sa vulgarne vyjadrujú.
12) Něco o sobě (Mam 16 rokov hravam hokej bol som aj v reprezentacii.. som zabavny človek navstevujem strednu odbornu skolu managmentu a sportu... csko hram zo zabavy niesom tom kazdy den lebo mavam do vecera treningy hravavam obcas aj za chalanov do 21. rokov takze nestiham ako by som chcel ale ked som na csku tak aspon dlho piatky,soboty,nedele som tu skoro stale ked niesom na tripe...to je asi tak vsetko :) )
13) Kolik máte nahraných hodin na steamu fuhha presne 1416 :)
PS vopred dakujem za kazdu odpoved a nazor :) dufam ze kompetentný si tento prispevok precitaju a napisu mi svoj nazor :)
Dakujem sNox* ;)