Nevím ****, proč když jsou admini na HNS tak málo aktivní, že tam chodí téměř pořád 3 zasraný cheateři najednou, jste mi zamítli mou žádost o práva z důvodu vulgarity. **** pořád lepší VULGÁRNÍ ADMIN, než NEAKTIVNÍ ADMIN. Nevím jestli je do píči chyba ve vlastnících tohoto portálu, nebo v SA jednotlivých serverů, nebo do píči VŠECH ADMINŮ, ale ****, když už si můžete dovolit zamítat žádosti z důvodu vulgarity, tak se o ty zasraný servery taky starejte, díky. Já už vám seru na nahlašování vypíčenejch cheaterů a vždy doufám, že se něco změní, něco Vám SEPNE v těch palicích, a začnete se taky starat, jestli tam NÁÁÁÁHODOU není nějaký cheater. Takže **** tohle není stížnost jako STÍŽNOST, ale je to spíš taková "ZPOVĚĎ" za většinu hráčů se stejným názorem jako mám já, a kteří by ten server RÁDI NĚJAKÝM ZPŮSOBEM ZLEPŠILI. Tuhle zprávu jsem psal schválně takovým způsobem, jakým jsem ji napsal, aby se Vám ROZSVÍTILO - v to doufám, a DOŠLO VÁM, že na HNS server TOTÁLNĚ MRDÁTE. Taky hádám, že se zde objeví spoustu negativních odpovědí, topic bude smazán, a účet dokonce zablokován - jestli to zde jde. TAKŽE V SOUHRNU ŽÁDÁM VEŠKERÉ ADMINY - NEJMENUJI, O VĚTŠÍ AKTIVITU NA SERVERU. Díky, sbohem
I'm only a little noob, a little guy in a large world, with a little permissions and a short hands. ^_FuF!K^, Cor.Z# Erikzx