Chtěl bych se s Vámi podělit o můj nový výtvor, jedná se o předělávku mill_kampu, který jsem trochu upravil (přidal nové kempy, upravil světlost mapy apod.). Taktéž by mě zajímal Váš názor, jestli byste takto upravenou verzi chtěli na serveru (stará verze by na serveru zůstala taktéž).
Nyní fotogalerie:
"Venkovní spawn" upraven - nové kempy
Přidán žebřík
Nový spirálovitý kemp
Odstraněna iglu, přidán vylepšený kemp
Zvětšen počet spawnutých zbraní
Přídán úplně nový kemp ("venku" vedle šachty)
Tmavší "interiér" - působí reálněji
Upraven kemp u zbrojky
Odstraněn skleněný kemp a přidán nový (bezpečnější a odolnější proti bugnutí do textury - u skleněného se to stávalo dost často)
Změněna textura "Učka" na dřevo
Zvýšení brány, už zde lze projít bez čupnutí
Odstraněn kemp na schodech a udělán nový
Odstraněn původní kemp a přidán nový
Šikmá bez úprav, pouze zabkolovaný vchod na texturu
Budu rád za každý ohlas a klidně můžete zanechat v komentáři, co byste chtěli změnit, upravit nebo dodělat.
Ještě jsem po domluvě s darkem udělal par dalších uprav, které by měly vypadat esteticky lépe. Mapy se snad na serveru dočkáte do konce tohoto týdne (pokud půjde vše podle plánu).
A děkuji za Vaše kladné ohlasy a pokud se mapa osvědčí, vrhnu se do mappingu naplno a upravím další mapy nebo udělám uplně nové.
Ted bych te ja osobně požádal o nějakou mapu vlastní tvorby,a pokud bude mít podobný ohlas jako tato úprava tak se vsadím,že budeš nejenom hlavní admin,ale hlavní tvúrce map pro EpicZone.Sk
což by uvítal nejenom stalý hráč EZ ale i novacci z konkurenčních portálu
HODNĚ STĚSTÍ,veřím že talentovaný člověk jako ty na to má