Zombie #1
81.0.217.179:27252
zm_birioza
3/32
COD:MW #1
81.0.217.177:27381
de_nuke_rarea
1/10
1v1 ARENA #1
82.208.17.105:27194
am_redline_kat
1/26
Mirage Only #1
82.208.17.109:27133
de_mirage
10/16
FFA DM Mirage #1
82.208.17.101:27632
de_mirage
14/21
Retakes #1
82.208.17.101:27969
de_mirage
0/11
Mirage Only #1
82.208.17.49:27868
de_mirage
0/14
FFA DM Mirage #1
82.208.17.59:27635
de_mirage
1/14
Surf Easy #1
82.208.17.49:27086
surf_beginner
0/11
TeamSpeak 3
ts.epiczone.sk
15/250
Online hráčov: 49

Čítať tému

Fórum / Counter-Strike 1.6 / Sťažnosti na adminov
Dream^^ - chování.
#121-12-2015 18:42
Chtěl bych si jako jeden z NE ZROVNA MALÉHO POČTU HRÁČŮ stěžovat OPĚT na Cecika.. Jeho chování je příliš arogantní, a jeho slovník je obohacen sprostými výrazy, které používá častěji než jakékoliv jiné slovo. Nepíšu sem z toho důvodu, aby se rozebírala moje vulgární slovní zásoba, kterou často využívám, ale píšu sem z toho důvodu, že mi již byla zamítnuta žádost o post admina z důvodu vulgarity.. Jsme jen lidé, a pakliže byla MĚ zamítnuta žádost z důvodu vulgarity, proč tedy ten vulgární a arogantní člověk cecik práva má ? Také mě bezdůvodně kickuje, když píšu ":DDDDDDDD", nebo když ho zabiju. Také když běžím na mapě, a CT mě nehoní, tak mě cecík zabije a k tomu mi napíše jen, že jsem runnoval. Tak sakra kde žijeme ? Cecik sám dělá to, za co ostatní napomíná a banuje. Na žádného admina se tu snad neopakuje tolik stížností jako na něj, tak se zamyslete, komu ty práva vlastně dáváte. Čekám stejnou reakci jako u předchozích a u všech stížností, kde cecík bude psát, že se pouze slovně bránil, že to fish byl, a že všichni jsou dementi jen cecík je ten nejlepší, a Dark to potom lockne.. Škoda, že se lidé na Vašem hns včetně cecíka takto změnili.. Ceciku, vynech prosím tě to, že jsem tak vulgární, protože to v jaké jsem situaci v REALNÉM ŽIVOTĚ bych nikomu nepřál, díky. Na závěr jeden z mnoha screenů: http://leteckaposta.cz/225136325 (Dle mého by se měl brát zřetel na počet stížností, podle toho to na serveru potom také vypadá..)
#221-12-2015 23:30
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_165332/hlstats.php?mode=chathistory&player=89984 Right in to the feelings.Strike!.Prídem na server laguje mi to tak sa odpojím.Zistím že mám zapnuté GO tak som ho vypol pripojil som sa ku T a už si začal trepať tie tvoje pubertálne sračky.Fufiik.Zmenil som sa.máš pravdu^^Svoje nervy si vylievam na sebe pokiaľ je to moja vina nie na druhých.Toť všetko^^To ":DDDD,:((("Provokuješ.To je jeden z dôvodov prečo si dostal baník,áno viem nedal som to tam do dôvodu neboj sa^^.Sťažnosti.je na mňa veľa lebo nemám nervy na takých primitívov ako si ty.Je ich tam dosť.Čiže sa troška zamysli a usporiadaj si to v tej tvojej hlave alebo zasa bež písať sračky na iný portál.Je to na tebe.K tej nadávka len toto:Zaslúžil si to^^. Upravil ciernadusa dňa 21-12-2015 23:37
#322-12-2015 00:15
Cituji "Sťažnosti.je na mňa veľa lebo nemám nervy na takých primitívov ako si ty.", to znamená, že by jsi popravdě být admin ani neměl, jelikož admin by neměl být nervák, a měl by problémy řešit v klidu, a ne ofensivně - s vulgaritou. Hráči by byli mnohem spokojenější, kdyby admin nebyl vulgární, a nebanoval každý shit. Btw chápu to, že za vulgaritu se ban uděluje, ale pakliže je admin vulgárnější pomalu než ostatní hráči, a používá slay, popřípadě rovnou banuje za to, že dělá přesně to co sám admin, tak už není něco v pořádku. Mou vulgaritu (mé nervy) bych odůvodnit mohl, ale to nic nezmění na věci, a navíc si ani nejsem jistý, zda by to někdo odtud pochopil (od věci..). Každopádně ty stížnosti na tebe se opakují velmi často, ale někdo z vedení / vyšších postů jen uvede "Admin potrestán", a toť vše. Nic se nemění na tom, že těch stížností je na tebe už desítek, ne-li stovek. Každopádně toto dle mého dopadne dozajista stejně jako vše předchozí: "Admin potrestán, *LOCK*", nebo úplně bez tzv. imaginárního potrestání.. I tak díky za "vyslechnutí" a přeju dobrou noc.. (V hlavě to mám srovnané dobře, a pokud si myslíš, že vulgární člověk to v hlavě nemá uspořádané, vygoogluj si něco o lidských povahách, děkuji ti.)
#422-12-2015 11:59
No niekedy mi tie nervy dojdú keď tam začnú písať sračky ako píšeš ty.Tu nadávku si zaslúžil.Tebe ani o to nejde :D :DTy sa ma tu snažíš potopiť.No šak preto ty niesi admin lebo si strašne náladový.Spýtaj sa hocikoho že ja niesom náladový len mi vadia ľudia ako ty.Ale nebanujem bez dôvodu.už som ti mohol dať ban po prvých 5 spravách na tej mape.To je to ten tvoj "shit".Upozorňovanie na teba nezabera FUfiik sám to vieš.Ešte by si ma začal provokovať a ja by som si večer nepokazím.Opakujú sa často lebo ľudia sú v zlom psychickom rozpoložení z toho že dostali ban.Ne-li stovek :DDDDDD.Kámo tak si ujasníme pár veci.Netrep sračky a nauč sa matiku.TY to nemáš v hlave v poriadku.Bez dôvody mi začneš nadávať.Opakujem bez dôvodu.
#522-12-2015 12:21
:D:D:D:D tohle asi vážně nemá smysl, jelikož ty jsi zřejmě mentálně labilní. Asi také nechápeš význam slovního spojení "Ne-li", ale to nevadí.. to se lidem s tvým typem uvažování stává. Nebudu sem toho psát víc, protože i kdyby tady bylo tisíce stížností na kohokoliv, vedení je asi rádo, že tu někdo admina vůbec dělá :'D No nic, myslím že by se sekce "Stížností na administrátory" měla úplně smazat, jelikož se stejně nebere na vědomí to, co se hráčům nelíbí, co by bylo třeba změnit. Hádám, že teď sem zase budeš psát o mých pubertálních kecech, protože to píšeš do každé reakce.. Ale co už, existuje mnoho jiných portálů, kde se to alespoň nějakým způsobem řeší. Myslím, že z toho jednoho dne vyrosteš, protože na zázraky věřím. Tvou další reakci odhaduji tak, že mě pošleš hrát si na jiný portál, že jsem jen pubertální děcko a že když se mi něco nelíbí, ať tam nehraju. Jenže já a hromada ostatních lidí by na tomto portále a serveru (hns) hrála rádo víš ? A co tomu brání ? TY. Ty jsi snad jediný minus toho serveru, ale to už tu bylo tolikrát že už asi nemá smysl to rozebírat, že ? Zase budeš "potrestán" (ani piču), téma se lockne, a ty budeš zase vesele třepat sračky na serveru. Co už, takhle to chodí, ne ? Alespoň ve tvém světě plném lidí se špatným psychickým rozpoložením.
#622-12-2015 13:07
Ide ti len o to aby si mi odobrali práva :D Aký kamaráti stal som sa lepší a hneď nepriateĽ^^.Tak isto ako bývali SA WhaT.Závisť je sviňa :D.Banujem čo musím.Začal si mi nadávať bez dôvodu tak sa uvedom.Nič som ti nespravil len som sa pripojil do hry tak mi tu neplač.JJ tak to chodí nemá to cenu^^
#731-12-2015 20:49
Nechapem ako vobec cecik mohol dostat prava. :D Ved mi robil napriek a nadaval pomne zakazdym ked som ho zabil. V csku sa myslim tomu hovori demencia :) Myslim ze by mu mali byt zobrane prava :) :D
#831-12-2015 21:21
áno.Obaja sa správate primitívne.Upozorním vás že ste príklad fishli,nemáte provokovať a začnete mi okamžite nadávať.A nemáš sa tu čo vyjadrovať.Dostal si ban tak hneď prudíš.

Prihlásenie

Nie si zaregistrovaný? Vytvoriť účet

Náš Discord

Clash.gg (18+)

Anketa

Aké ceny v súťažiach ťa najviac motivujú sa zapojiť?

VIP účty
21%

Peňažné výhry
54%

Steam poukážky
8%

CS2 skiny
17%

Hlasy: 24
Len prihlásení môžu hlasovať.
Začiatok hlasovania: 12.10.2024

Archív ankiet