Chtěl bych si jako jeden z NE ZROVNA MALÉHO POČTU HRÁČŮ stěžovat OPĚT na Cecika.. Jeho chování je příliš arogantní, a jeho slovník je obohacen sprostými výrazy, které používá častěji než jakékoliv jiné slovo. Nepíšu sem z toho důvodu, aby se rozebírala moje vulgární slovní zásoba, kterou často využívám, ale píšu sem z toho důvodu, že mi již byla zamítnuta žádost o post admina z důvodu vulgarity.. Jsme jen lidé, a pakliže byla MĚ zamítnuta žádost z důvodu vulgarity, proč tedy ten vulgární a arogantní člověk cecik práva má ? Také mě bezdůvodně kickuje, když píšu ":DDDDDDDD", nebo když ho zabiju. Také když běžím na mapě, a CT mě nehoní, tak mě cecík zabije a k tomu mi napíše jen, že jsem runnoval. Tak sakra kde žijeme ? Cecik sám dělá to, za co ostatní napomíná a banuje. Na žádného admina se tu snad neopakuje tolik stížností jako na něj, tak se zamyslete, komu ty práva vlastně dáváte. Čekám stejnou reakci jako u předchozích a u všech stížností, kde cecík bude psát, že se pouze slovně bránil, že to fish byl, a že všichni jsou dementi jen cecík je ten nejlepší, a Dark to potom lockne.. Škoda, že se lidé na Vašem hns včetně cecíka takto změnili.. Ceciku, vynech prosím tě to, že jsem tak vulgární, protože to v jaké jsem situaci v REALNÉM ŽIVOTĚ bych nikomu nepřál, díky. Na závěr jeden z mnoha screenů:
http://leteckaposta.cz/225136325 (Dle mého by se měl brát zřetel na počet stížností, podle toho to na serveru potom také vypadá..)