krokodil, nie preto som odisiel a-team je v poriadku 10rokov cska mi uz stacilo :D mozno raz pridem naspat ked ma este prijmu ,ale teraz by som mal rozmyslat na zivotom predsta nie som uz decko no dobre som ale uz nechodim do skoly ale do prace, mal by som rozmyslat nad tym co vlastne chcem a to mi velmy nepomoze ked cely den budem vysadavat pred cskom... na kazdeho raz pride toto ako mam volny cas ale to som unaveny a to sa mi vobec nechce po veceroch hrat hlavne ked kazdu chylu som dostaval na steam ze cheater a atd...
Tak som stym skoncil... Neboj raz aj na teba pride ten cas aj na kengena ci dark.deagla. kazdy raz skonci s cskom niekto mozno zajtra ci o rok nevies ale raz zacas sa ktomu vratis :D
Tiez zato ze niekto potrebuje admina to je len funkcia ktorú by kazdi mal dodrziavat nie ****viny robit ako ja vela adminov je tu ktory si myslia o sebe vela nic nevedia riesit s nikym radsej to povedia niekomu inemu a potom je stoho gulas kazdy sa **** do seba.. a toto mi vadilo tu najviac a uz som bol s toho na nervy a tak som odisiel :)
MON STER CAT