Predpokladám, že to nevadí že je to v zle sekcii, takže dodaj screeny ktoré som ti vytvoril + tu prikladám demo a screen kde sa hráč priznal že ide na 150fps.
Jojo to jsem napsal ale jak může vědět že mám 150 FPS a přitom jsem mněl Brutální Lagy a jel jsem na 90 až 60 a to že jsem ho zabil nedokazuje že jedu na třeba 150 FPS .... ;D
Bože mám tudy svědky volal jsem na Skypu a klidně by to potrvrdil :)) že jsem mu řekl ja napisu schválňe že jedu na 150 FPS a řekl jsem mu že jedu na 90 :)))
Ehm, ty screeny máš vytvořené ve složce s hrou, takže se tu laskavě nevymlouvej. :) A to že s někým voláš na skype, tak to je další přestupek(pokud si sním hrál csko). :)
Zde máte odkaz na ten screen.. :)
file:///C:/Users/Robin/Counter-Strike%201.6%20Fusion/cstrike/de_dust2_hdservers0000.bmp :))))) Děkuji že jste mi nevěřili... ;)
Ja viem že mám byť slušný ale ... si blbý alebo nejak ťažšie retardovaný ? písal som že screeny sú 3 nie 1, ban si dostal Zabanovaný na Epiczone.sk | Furien #1 (de_aztec2009) neviem čo to tam máš za mapu .. takže dodaj zvyšne screeny v pôvodnom stave nemusíš tam nič dopisovať