Už od začátku dema je jasné, že sounder nejsi, protože by jsi věděl o screazym, který tam dupal po cestičce. Tvůj crossplacement, kterým míříš do země vypovídá i o tvým úžasným skillu, kdy cross zvedneš, jen když se blížíš k enemy.
48:35 - o tom frajerovi za sloupem si nevěděl, namíření na něj a hide kvůli druhému, který se přibližoval zleva; při výskoku hráče si začal zvedat cross do výšky, kam letěl, což je taky trapný na entou
49:55 - opět o něm nevíš a zvedáš cross od země, jen co se blíží z poza stěny
51:24 - zvednutí crossu, namíření na enemy
51:45 - teď už není ani o čem mluvit - neviděl jsi ho, namíření přes stěnu, prefire = kill
Trapárna na entou.
Po plantnutí bomby zase trapně míříš na enemy, i když ti mohl jít zleva nebo někde kempit.
Celkově si celý demo trapně kontroluješ enemy, i když jsou na plantě nebo za stěnama. Prefiry nedáváš, protože podle mě bys ani nestihl vystřelit.
Na inf jsem už nekoukal, nemělo to smysl. Kdyby se tu někdo ještě chtěl dohadovat, tak to demo klidně vyčasuju.
A jen tak mezi námi, kdyby sis mi nedával tak trapný prefiry, kdy jsi proti mě šel v čupě z poza stěny s m4, nečekal jsi na mě za každým rohem apod., tak tě ani nespectuju.
Pro tvoji informaci, tak sluchátka mám, nemířím do země, hraju to přes 5 let a mám nahraných 4500 hodin na steamu, takže nějaké tvoje hloupé narážky, ještě k tomu od NSáka mě fakt nevytrhnou.