Dobrý deň , volám sa Róbert volajú ma Bokes .. môj vek je 16 ( tento rok 17 rok 15.9.1997 )
1) Nick na serveru - FallenQo
2) Na serveru hraji denně - 3 až 4 hodiny. večer hrám najviac až do rána podľa toho koľko ludí je na servery.
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů - NE
4) Zkušenosti s adminováním - Bol som admin, na viacerých portáloch Gamesector. , FireGame. , Open-Games. .. atd .. bol som aj majiteľom istý čas portál sa volal Cslv.eu ! ale je zrušený zarobil som si na tom dosť dobre tak som stým skončil. nebavilo ma to stále pridávať pluginy , atd.
5) Counter-strike hraji Roky - 7 ( tento rok to bude 8 ) , Mesiac vám neviem povedať, presne ani dni , prepáčte.
6) Vypsat bany na tomto portálu - Nemám žiadné bany http://bans.epiczone.sk/search.php
7) STEAM ID - STEAM_0:0:298366 Steam nick - major_rovert@yahoo.com.br
8) Funkční mikrofon - Ano mám funkčný
9) Navštěvuji TS3 - Nenavštevujem ho , lebo nemám ským rozprávať keby mám tak určite idem. chodievám tam iba s mojím kamošom.
10) Vek - 16 Rok - 15.9.1997
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu - Vedeľ by som sa vám určite zasponzorovať každý mesiac, niečo. týka sa to penazí ( €uráá )
12) Nečo o sebe - Tak som športový typ , baví ma posilovanie,behanie,bastketbal,volejbal atd. moje záluby v hrách je určite Counter Strike 1.6 a hlavne váš Zombie , je tam veľa ludí baví ma to. dalej , bývam nedalo Nitri to je ( Levice ) - Horný Pial číslo domu - 64 , 29 .
13) Kolik máte nahraných hodín na steamu - na starom učte steam som mal 1229 na tomto novom , mám presne 627.
Dakujem s pozdravom : Róbert