Názov topicu + dôvod:
Preparácia cheatov - COD:MW/1
Dále v žádosti vyplníte následující body:
1. Zkopírujte výpis z konzole
[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Bol si zabanovany na tomto serveri adminom K.
[AMXBans] Si zabanovany permanentne.
[AMXBans] Zabanovany nick : windous
[AMXBans] Dovod : ' cheater- kengen '
[AMXBans] O zrusenie banu mozes poziadat na nasom fore Epiczone.sk/forum
[AMXBans] Tvoje SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 118564621 '
[AMXBans] Tvoja IP : ' 89.173.150.5 '
2.
Napište co stalo nebo důvod proč by vám měl být dán UNBAN
Čo sa stalo neviem ani ja, ale dotyčný admin čo mi udelil ban.
Prečo mám mat Unban?: Zaujímavá otázka a veľmi zretelná. Niektorý hráči, ktorý boli v ten deň na servery písali, že nemám nič. Proste to viem hrať a nič neriešili. To neznamená, že keď to viem hrať a nejaký hráč nie nieje moja chyba. Už sa to veľa krát stavalo, nehovorím teraz len za seba ale aj za druhých, ktorým sa to stalo. Tak v ten deň, čo mi bol pridelený ban sa na servery čudovali. Mal som tam par známych hráčov s ktorými som hrával, že som dostal ban. Ale nič, nič som s tým nemohol robiť a preto si tu chcem žiadať o unban lebo som čistý a mam dostatok rozumu na to aby som nepropagoval cheaty. Som tu, hrávam tu od začiatku portálu a nemal som s týmto žiaden problém.
A to som ani nečakal, že na steame sa dajú propagovať cheaty. Doposiaľ som sa s tým stretol iba na NonSteame. Samozrejme taktiež logika. Predtým čo tam došiel admin K. tam bol ešte jeden admin a jeden minulý admin čo tu slúžil a bol to LW. LW vie, že som čistý aj keď neviem ako sa dajú použivať hacky ako admin K. povedal, že mam Kengena (hack) doposiaľ som ani nevedel, že aký kengen preboha. Veď som mal svoj vlastný nick a pokiaľ viem keď si cheaty zapneš, tak ti to prehodí na to meno, ktoré sa nachádza už v tom configu a navyše VIP ide iba na to konkrétne meno na ktoré si si to dával aj s dotyčným heslom. Mne sa to stalo 1-krát,že som dostal na Steame ban za cheaty AB+WH. Tak ako dobre. A neviem či poznáte hráčov z hry Counter-Strike Global Offensive a tým kde hráva Guardian. On ma učí ako hrať s AWP a ako sa stať dobrým AWP-čkárom. Proste keď trénuješ tak sa zdokonaluješ. A proste keď strielaš v behu je pomerne 50:50, že sa trafíš. Možno bol ban veľké nedorozumenie. A taktiež v hre ma hlavnú úlohu aj zvuky. Nemôžem za to, keď vieš rozpoznať kade ten hráč ide alebo s kade ho počuješ a otočíš sa tam kde ten zvuk bol tak to Wh podla mňa nieje. Nápodobne ide aj o FPS a Ping v hre aký máš. Keď to s AWP vieš nieje dôvod prečo banovať. To je z mojej strany asi všetko.
Ďakujem za pochopenie.
3.
Napište zda-li jste VIP hráč na daném serveru:
Ano.