1) *_!?VtiPek!?_*
2) Snažím se co nejvíc ale asi tak 1-3 denně
3) Pokud se něco děje dám okamžitě vědet pokud su osobně v přitomnosti
4) Ano to mám byl sem admin už hodněkrát pár portalu už bohužel není ale jeden je a to je zavisla**.eu dal sem tam hvězdičky protože nechci dělat reklamu. :)
5) Counter strike hraji celkem už dlouho 6 let už jako malej klučina mě zaujala ta perfectní hra kterou hraji doted
6) Ano ale to je jen za "PING" a to sem měl asi ban na 5 minut, ptal sem se hodně lidi co mi to dělalo ale po dlouhé době sem zjístil že sem měl v PC VÍR.
7) STEAM_0:1:118850917,steam: vtipek0, skype david.kohut4
8) Ano zajisté to mám.
9) Ano chodívám tam celkem dost často jmeno *_!?VtiPek!?_* stejné jako ve hře.
10) 16 let, 19.1-1999 Leden.
11) Takže začnem tou zkušeností zkušený především jsem, a moje zkušenost je např. ovladat celkem na slušné urovni "AMX" Poznám cheatera ruzných tipu, např bog distance ale to u furiens se často nevidá. :D, Ted mé schopnosti, Moje schopnosti nejsou sice žadný zázrak ale dokážu nejvíce co je v mojích silách dokažu být aktivní pokud hračí mě budou tolik potřebovat přiběhnu hned co se dá, dokážu rozesmát lidi pár vtipy ale to není potřebné psát :) :D
12) Takže lidičky moje jmeno je David je mi 16 roku, chodím se momentálně učit na kuchaře po prázdninách jdu do 2 ročníku, Moje zabava spíše se zabivám fotbalem jako každý správný klučina, hraji ho poměrně dost často ale zase nejsem v něm nějaký mistr, také patří do mích koníčku Cs 1.6 je to taková moje zabava která mě dokáže zabavit poměrně na dost volného času. taky tam patří přitelkyně s kterou to ted máme hodně težké :/. tak to je o mě zatím vše potřebné .
13) Hodín mám 400 +++
PS: Už konečně mám zase čas a bylo mi smůtno ale musel sem se co nejrychleji vrátit tak čauuté :3 :) či mě přjímete :D
ADMIN Zombie serveru 1,2
Pokud budeš něco potřebovat .
Steam: Vtipek0 Skype: david.kohut4 nebo napiš do PM.