Ešte pre info acc je novo vyrobený som zistil že bez acc nejde dať žiadosť :-/
1) Nick na serveru: -(-Akatsuki-)-Whistleblower,dumbass,funnybunny,twinky no je ich veľa :)
2) Na serveru hraji denně (uveďte v hodinách): fúú na serveru hrám asi 3 týždeň po 1 hodinke každý deň cez víkend je to okolo 3 hod.
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů (ANO/NE): Nie lebo vždy keď chcem tu už dať tak ma niekto prebehne :-/
4) Zkušenosti s adminováním (doba, portály, pozice na serverech/portálech (NEpíšte ich názvy, ani odkazy na web) s adminovaním mám skúsenosť som kukal video od Ghett či jak :D
5) Counter-strike hraji (dny, měsíce, roky): dní 21
6) Vypsat bany na tomto portálu (přidat odkaz v banlistu s vaším SteamID): ban som ešte na vošom portále nedostal
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod. steam nick itachi1111 ID:STEAM_0:1:107004412 skype kubko3210 (viem trápne meno:D ale iné nebolo volné :D)
8) Funkční mikrofon (ANO/NE): áno funguje mi
9) Navštěvuji TS3 (ANO/NE+ Jméno ): áno (2x ale som ticho ) meno OnlyForFun
10) Věk a datum narození: 22.8 2000
11) Zkušenosti, schopnosti a to čím byste mohli být prospěšní serveru/portálu: na serveru zombi som hral v čera (18.októbra 2015) bol tam cheater a kým som sa dočkal na admina tak prešlo 45 min. :D (tým chcem povedať že dal by som mu ban a neodišla by polka serveru)
12) Něco o sobě (rozepiště se): Volám sa Jakub, mám 15 rokov a bývam v meste Dolný Kubín. Chodím na zakladnú školu . Moje záľuby sú Basketbal, Florbal, KickBox, Posilovanie. Z hier to je CS 1.6, Nhl 09, GTA San Andreas a moja srdcovka je hra Mafia 1. Obľubujem post-apokalyptické seriály a komediálne filmy
13) Kolik máte nahraných hodín na steamu: 492 hodín
Sorry za moju slovenčinu :3