1) Vlastnit originální hru CS 1.6 (Steam): áno mám vlastnú originálnu hru
2) Mít nahráno minimální počet hodin na serveru, kde žádáte podle tabulky dole [Počet potřebných hodin nahraných na serveru] :Na servere nemám nahratých 24 hodín na jdenom nicku :D (furt si mením nick) ale ak by to prekážalo tak si nechám jeden
3) Mít zkušenosti s cheaterama a herním módem (podle serveru) zombie hrám 3 roky + -
4) Minimální věk 15 [Nežiadajte o výnimku, nedostanete ju] mám 15 za 2 týždne
5) Žádné bany na našem portále: váš portál hrám 2 týždne a acc je čerstvý
6) Vlastnit funkční mikrofón - aktivita na ts3 výhodou: mikrofón mám na ts som bol 3x ale som ticho
7) Umět se vyjadřovat a být aktivní v komunikaci: myslím si že sa viem dobre vyjadrovať, aktívny fúú záleží akých prípadoch :D
8) Nebýt admin na jinem portálu: nie som nikde adminom
9) Musíte mít nějaké admin zkušenosti: áno mám kukal som na youtube GHETT :3
10) Projít testem
10) Každý admin je přijat na zkušební dobu 14 dní: ok :D
11)Server name: zombie 2
12) Niečo málo o sebe: Tak čaute :),znova si žiadam o admina z toho dôvodu,že niekoľko krát som bol zamietnutý z dôvodu nedostatočného veku ale všimol som si, že si žiadali o práva aj mladší takže prečo to neskúsiť znova :D! zombie, je môj najobľúbenejší mód v Counter Striku. Pravidlá si myslím že ovládam celkom dobre, amx mód tiež. Mám nízku imunitu to znamená že som veľa krát chorý a to znamená že častejšie hrajem na servery :DD. Vo voľnom čase počúvam hudbu a chodím na florball.