1) • ^BuGeR?! 2) • cca 1 - 2 hod. 3) • ANO, ale spíš dArKoVi rovnou na TS3 ! :) 4) • Zkušenosti mám velké (1x Majitel, 2x HL. Admin, 1x Kóder/Grafik) 5) • 6 let 6) • Jednou jsem dostal BAN na Furienu, ale nebyl jsem to já kdo hrát, ale můj menší bratr (už jsem to vysvětloval CannabiSovi a nemám problém i ostatním adminům) 7) • SID • STEAM_0:1:117845569
SN • BuGeR?!
Skype • skillerstrikeone 8) • ANO 9) • ANO - ^BuGeR?! 10) • 15 (25.5.2000) 11) • Takže asi tím, že dokážu rozpoznat cheatry a mám velké zkušenosti z adminováním. 12) • Ahoj, jmenuji se Igor a je mi 15 let. Bydlím v Brně kde jsem se i narodil. Žiju s mámou, tátou a mladším bráchou ( 7 let ). Chodím do 9. třídy na ZŠ v Brně. Věnuji se kódování desingů a vytváření různých webů ( hlavně herních portálu ). 13) • 351 hrs
Chodím tam často, poptej se Singeda třeba, ten ti to dokáže a navíc jsme spolu minimálně 3x hráli když jsme byli na TS3, proto mě toto zarazilo že jsem prej "neaktivní", je to tvuj názor a nechci se s tebou hádat, díky za názor...