1) PoPxCrew
2) Na serveru hraji denně 3-4 hodiny podle toho kdy
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů. Ano a možná trošku víc a hodně i adminům na TS
4) Zkušenosti s adminováním. Csko hraju celkem cca 4 roky Admin sem byl na hodně potálech ale většinou to dopadlo krachem. Na vašem serveru, sem už jednou admin byl ale měl sem problémy se školou a už sem to nestíhal tak sem si to nechal odebrat.Mé pozice byli hlavně admini na BaseBuilder a Furien a 2x sem byl i SA.)
5) Counter-strike hraji 4 roky + , - .
6) Vypsat bany na tomto portálu- httphlstats.fakaheda.euhlxce_165332hlstats.phpmode=playerinfo&player=119904 Ban na stránkách za opakované žádání (Za to se velmi omlouvám.)
A pak myslím za Ping.
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.
SteamID - STEAM_0:1:98841967
SteamNick- majkl_starek
Skype - popxcrew (majký)
8) Funkční mikrofon Ano
9) Navštěvuji TS3 Ano a pořád jméno- PoPxCrew
10)11.12 1999. 15.let.
11) Zkušenosti mám bohaté a hlavně s vaším serverem, protože sem tu admin už byl. Z minulého portálu mám i zkušeností s CheatHuntingem.A prospěšný bych mohl být tím že na serveru sem selmi často a každou chvíli vidím někoho jak čumí na textuře nebo SpawnCampuje. KDyž tam není admin tak to prostě není FairPlay a nedá se hrát tak bych to chtěl vylepšit tím že bych tam byl a dával na to pozor.
12) Sem mladé vysoké děcko, měřím 193cm a vážím 79kg.
Hraju závodně golf a závodně plavu, celkové mě baví všechny sporty. Nejvíc ze všeho mám rád baby (ale tak kdo né pánové co :D )
V současné době se nejvíc věnuju okrasné zahradě, samozdřejmě IRL. Nevím co by vás ještě zajímalo, ale asi nic..
13) Mýval sem steam dokud nepřišla W8čka poté mi přestalo fungovat Csko tak sem ho prodal. Teď když vyšla W 10 tak mi to začalo zase fungovat a začal sem se věnovat zpět csku.
Ale jinak bych měl náhráno tak 2000 hodin. Mám odehráno 90H na tomto steamu.
Omlouvám se ještě 1 za to opakované žádání byla to blbost no.