1) PoPxCrew
2) Na serveru hraji denně 3-4 hodiny podle toho kdy
3) Hlásím na foru prohřešky hráčů. Ano
4) Zkušenosti s adminováním. Csko hraju celkem cca 4 roky Admin sem byl na hodně potálech ale většinou to dopadlo krachem. Na vašem serveru, sem už jednou admin byl ale měl sem problémy se školou a už sem to nestíhal tak sem si to nechal odebrat.Mé pozice byli hlavně admini na BaseBuilder a Furien a 2x sem byl i SA.)
5) Counter-strike hraji 4 roky + , - .
6) Vypsat bany na tomto portálu- 1 ban za porušení VIP pravidel.
httphlstats.fakaheda.euhlxce_165332hlstats.phpmode=playerinfo&player=119904
7) SteamID a SteamNick, popřípadě skype, ICQ apod.
SteamID - STEAM_0:1:98841967
SteamNick- majkl_starek
Skype - popxcrew (majký)
8) Funkční mikrofon Ano
9) Navštěvuji TS3 Ano a pořád jméno- PoPxCrew
10)11.12 1999. 15.let.
11) Zkušenosti mám bohaté a hlavně s vaším serverem, protože sem tu admin už byl. Z minulého portálu mám i zkušeností s CheatHuntingem.A prospěšný bych mohl být tím že na serveru sem selmi často a každou chvíli vidím někoho jak čumí na textuře nebo SpawnCampuje. KDyž tam není admin tak to prostě není FairPlay a nedá se hrát tak bych to chtěl vylepšit tím že bych tam byl a dával na to pozor.
12) Sem mladé vysoké děcko, měřím 193cm a vážím 79kg.
Hraju závodně golf a závodně plavu, celkové mě baví všechny sporty. Nejvíc ze všeho mám rád baby (ale tak kdo né pánové co D )
V současné době se nejvíc věnuju okrasné zahradě, samozdřejmě IRL. Nevím co by vás ještě zajímalo, ale asi nic..
13) Csko sem bývalé prodal kde sme měl naháno min. 1000 hodin a prodal sem ho nové Csko sem kupoval pouze za účelem práv. cca mám nahráno 40 hodin