Takže čaute to som ja NorQačik . :) :D Jelikož som dostal ban na Cs 1.6 na steame Dôvod rozpišem atd . :)
Špecialne ďakovania :
Kengen : Ďakujem ti že si mi pomohol zo začiatku ak si na to pamätáš pomáhali sme si zbraňami aky su admini atd .
Turon : Keď som ti napísal na steame že na jb niekto robí bordel :) vždy ak si mohol prišiel si :) Si jediny s 15+ čo kukaju naruta a anime :)
Mr_Ass : Sme v kontaktu na steame (Goučko) ale na jb bola vždy sranda si fajn :) #Ty si strašny frikil #Sevři ho !
Jop (Ak tu hra ešte) : bol si fajn chalan na ktorom som sa pobavil :) ale v poslednych časoch ( čo som bol na jb ) sme sa vkuse hádali ak si to čítaš tak mi prepač za všetko .
Xstar : dlho sme sa nepoznali ale bol si jediny na gathery
RedSmiley : si fajn pobavili sme sa aj zaragovali sme (aspoň ja)
Dôvod banu : Kamarat zo školy 28.7.2015 mi dal program ktorí zisťuje hesla na steame stači iba steam meno (prihlasovacie) tak som to skusil povedal mi niake meno (ojebal ma) bolo to meno na vedenie steamu . Skúsil som to a išlo . Na gmail mi prišiel mail vas učet bol zabanovany ... Písal som na vedenie čo sa stalo atd . s Vašej ip . 196...... bol zablokovany prístup na učet jedneho s vedenia učtu ........ Vaše hry atd. boly zabanované . Požiadal som o unban na goučko : odpísali : Na hru Counter Strike : Global Offensive bol odblokovany ban . ďalej : Na doterajšie zakúpene hry Counter Strike atd...... máte ban ! Na novo zakúpene hry nemate . alebo niak takto to bolo :) Jasne budu otázky ako mali 14ročny kidik može spraviť niečo takéto ? Bohužial nesúďte knihu podľa obalu :) Váš NorQačik :)