1)*Dr.Smooke*<3Nikus<3
2)3-4 hodiny
3)NE
4)Adminem jsem byl několikrát teď v poslední době jsem byl adminem na portále " ***** (portál byl zrušen)
5)Counter-strike hraji 5 let
6)Nemám žádne bany
7)Moje SteamID "STEAM_0:0:119141213" Steam Nick "terkagame" Můj skype "pistik.123"
8)Ano
9)Ano můj nick na TS3 " *Dr.Smooke*<3Nikus<3 "
10)23.11 1999 bude mi 16 let
11)No tak jak začít no tak chtěl bych podotknout že už jsem byl adminem takže mám zkušenosti s AMXMODMENU také vím jak se na serveru chovat a jaké pravidla dodržovat,jsem nápomocný a rád pomůžu když se dá,na serveru bych chtěl být adminem protože rád pomáhám ostatním hráčům kteří zrovna začínají a nebo už hrajou déle ale neví si s něčím rady,taky bych chtěl dávat pozor na serveru kdyby měl někdo chuť cheatovat a kazit hru ostatním to bude z mé strany asi vše. :))
12)Takže jmenuji se Štěpán,narodil jsem se v Havířově teď bydlím v Horní Suché,vystudoval jsem základní školu a teď jdu do prvního ročníku na Střední školu technických oboru jdu na Autotronika,Vzpírám a rád si zahraju venku fotbal s kamarády,jsem přátelský a pohodový kluk dokážu naslouchat druhým,je mi 15 let měřím 168cm (ano sem docela malej.. :D ) mám modré oči,hnědé krátké vlasy,mám rád hudbu a holky :D Rád se pobavím s ostatníma no nevím co ještě napsat takže to bude asi vše. :)
13)Na steamu mám nahráno 177 hodin :)
Děkuji za přečtění a přeji hezký zbytek dne ;))