Neni deň kedy aspoň raz sa nestane že by celý server lagoval a každý mal ping 200 ... Alebo to môže byť aj individuálne pretože každý hovorí aký má ping že aj 800 a ide inam a má zrazu ping 30 ... Viete ako ... :DD nedalo by sa s tým niečo robiť ??
YO MAMA SO FAAT !! SHE LOOKED UP FOR CHEATS FOR WII FIT !! :D YO MAMA SO UGLY UUUH...THAT ONE DIRECTION........ WENT THE OTHER DIRECTION!!!!
S tímto má problém crew.sk neni to , jako o modě samotném i když je možné , že se do modu přidalo více pluginů,nebo je mod náročný sám o sobě. Ale pokud ti na serveru nebude vadit , že tam nebude banka a shop , tak by se to dalo myslím zmírnit.
Darku, lagy mám i já.. Prostě najednou všem naskočí ping až 200, server se pozastaví a pak to běží pohoda,.. Občas naskočí že ten server až spadl..
Pokud se mi podaří pošlu čas, a možná mám i demo jak jsem natáčel.. A to se nehorázně sekalo,, Nevím musel bych se kouknout...
presne pre toto sa vaše serveri nezlepšujú -.- pretože nikoho nepočúvaťe a názori hráčov vás nezaujímajú -.- iba 1 nápad z 10 sa príjme -.- vidím plno rád a dobrých nápadov a vy na ne z vysoka seriete ... ani sa nečudujem :)
YO MAMA SO FAAT !! SHE LOOKED UP FOR CHEATS FOR WII FIT !! :D YO MAMA SO UGLY UUUH...THAT ONE DIRECTION........ WENT THE OTHER DIRECTION!!!!
presne pre toto sa vaše serveri nezlepšujú -.- pretože nikoho nepočúvaťe a názori hráčov vás nezaujímajú -.- iba 1 nápad z 10 sa príjme -.- vidím plno rád a dobrých nápadov a vy na ne z vysoka seriete ... ani sa nečudujem :)
keď nás názory hráčov nezaujímajú, prečo je tu asi táto sekcia ? prestav si, ako by vyzeral server kebyže sa pridá každá blbosť, čo si hráč predstaví. takto to totiž nefunguje. na hosting som ohladne lagov písal, odpoved sa mi dostavila, že to overí technik. uvidíme.
Já píšu slovensky? What :D, ale je to občas pravda :D, občas se to slovo sem tam přihodí,. Mám polovinu rodiny SK :D,
Kdyžtak mi napiš do PMky co jsem napsal slovensky :D