1)Nick na serveru :"+L~ -LoLeC- KrabicA" 2)Na serveru hrajem denne :4-5hodín 3)Hlásim prehrešky hráčov na fórum :NIE (dnes som sa zaregistroval) 4)Skusenosti z Adminovaním+(amx) :Takže skúsenosti mám dobre, ovladám amx , bol som adminom na 4-och portáloch(menovať môžem ale nechcem robiť reklamu) 5)Counter Strike hrajem :Už asi 5-6 rokov + teraz som mal 2. mesačnú pauzu 6)Vypísať bany na tomto portály :Bany nemám žiadne 7)Steam ID :"STEAM_0:0:49091909"Steam Nick :mrko212 Skype :Navos6( nepridávam si tam hoc koho) 8) Funkčný mikrofón :Práve teraz nemám ale zajtra si idem po fungl nový ,takže od zajtra už ako keby mám"ÁNO" 9)Navštevujem TeamSpeak 3:Navštevujem ale stále iný z dôvodu že chodím Gathers , ClanWars... atď 10)Vek Narodenia:16.9.1997 11)Prospieť na tomto servery"Zombie 2#" by som mohol z lepšiou disciplínou a ak by sa dalo aj upevňoval vzťahy na serveroch 12)Čo by som mal o sebe povedať :Nič niesom agresivný viem riešiť konflikty ak sú nieaké "čím menej tým lepšie" a rád bavím CS na odreagovanie 13)Koľko máte nahratých hodín na steame:na tomto mám 1200++ ale mál som aj iný z nickom " niclas.borg@home.sl " myslím :D a tam som mal tiež v priemere toľko isto
Vím nemám se vyjadřovat.
Dostal si ban za WH..
http://gseubans.com/search.php
Tvoje Steam ID
A pár banů někde jinde....... Zaregistroval sise na forko jen kvůli právům, Nevím nechám to na adminech Zombie